flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги прокурора м. Донецьк, прокурора Приморського району м. Маріуполь, Управління міського майна Маріупольської міської ради, ПП Технологічна компанія «Мегатекс» по справі № 905/3196/14-908/6172/14

26 грудня 2014, 14:01
                                                                                              номер провадження справі № 24/213/14
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
Запорізької області
 
У Х В А Л А
про порушення провадження у справі
 
25.12.2014р.                                                                     справа №905/3196/14-908/6172/14          
Суддя Азізбекян Т.А., розглянувши матеріали   
за позовом: прокурора Приморського району м. Маріуполь (пр. Рахімова, 35, м. Маріуполь, Донецька область, 87517) в інтересах держави в особі Управління міського майна Маріупольської міської ради (пр. Металургів, 25, м. Маріуполь, 87500)
до відповідача: приватного підприємства Технологічна компанія «Мегатекс» (вул. Лавицького, 5, м. Маріуполь, 87525)
про стягнення 2 094,25 грн.     
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду    
Керуючись статтями 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України , суд
УХВАЛИВ:
      
1. Прийняти позовну заяву до розгляду, порушити провадження у справі. Присвоїти провадженою номер 24/213/14.
2. Справу призначити до розгляду на 19.01.2015р. о 10 год. 30 хв.                                                         
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою:                                69000, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна 21/Шаумяна, 4, корпус2, каб. № 217.
3. У порядку попередньої підготовки справи до розгляду надати:
Прокурора, позивача: документи, які посвідчують правовий статус (статут, довідку про включення до ЄДРПОУ, свідоцтво про державну реєстрацію); належним чином оформлене доручення на представника; довідку державного реєстратора, щодо місцезнаходження відповідача на теперішній час; письмові нормативні і документальні обґрунтування заявлених вимог; докладний розрахунок суми позову та всі документи на його підтвердження і обґрунтування; договір № 2244-П від 26.09.2007р. у повному обсягу з усіма додатками, доповненнями та додатковими угодами, надати докази виконання вказаного договору сторонами; докази сплати (у випадку наявності) відповідачем спірної суми повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу); довідку про повні банківські реквізити; все листування з відповідачем у справі по суті спору; належним чином засвідчені копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.
У судове засідання, в обов’язковому порядку, забезпечити явку компетентного представника (довіреність, яка підтверджує повноваження представника).
Відповідача: документи, які посвідчують правовий статус (статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до ЄДРПОУ); належним чином оформлене доручення на представника; письмовий відзив на позовну заяву, у т.ч. письмові нормативні обґрунтування своїх заперечень (у випадку наявності) на позов; детальний та обґрунтований контррозрахунок спірної суми із зазначенням у ньому всіх документів, що його підтверджують; договір № 2244-П від 26.09.2007р. у повному обсягу з усіма додатками, доповненнями та додатковими угодами, надати докази виконання вказаного договору сторонами;докази сплати (у випадку наявності) спірної суми повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу) станом на час як до порушення провадження у цій справі, так і після; довідку про повні банківські реквізити; все листування між сторонами у справі по суті спору; належним чином засвідчені копії витребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду.
У судове засідання, в обов’язковому порядку, забезпечити явку компетентного представника /довіреність, яка підтверджує повноваження представника/.
   
 
                          Суддя                                                             Т.А. Азізбекян