flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «Райффайзен Лізинг Аваль» та ТОВ «Карпатибудінвест» Справа №908/5905/14

29 грудня 2014, 09:48
номер провадження справи 14/164/14 
     
 
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
УХВАЛА 
                    про порушення провадження у справі               
 
            19.12.2014                                                                                                                                                    Справа №908/5905/14
 
Суддягосподарського суду Запорізької області Сушко Л.М., розглянув матеріали господарської справи
за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Райффайзен Лізинг Аваль» (адреса – 04073 м. Київ, пр-т Маяковського, 9 корп. 5)  
до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатибудінвест» (адреса – 84205 м. Дружківка Донецької області, вул. Радченко, 34)
про стягнення заборгованості 
та визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
 
Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд Запорізької області, -
 
УХВАЛИВ:
 
1. Порушити провадження у справі та прийняти позовну заяву до розгляду. Присвоїти справі номер провадження 14/164/14.
2. Розгляд справи призначити на _22.01.2015р. о/об  11 год. 50 хв., судове засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою:                         м. Запоріжжя, вул. Тюленіна,21/Шаумяна, 4, корпус 1, кабінет № 218.
3. Зобов’язати
3.1 Сторони:
- висловити у письмовому вигляді свою позицію щодо розгляду справи у відкритому чи закритому засіданні (ст. 4-4 ГПК України);
- надати, на підтвердження статусу юридичної особи і повного найменування, належним чином засвідчені копії (для залучення до матеріалів справи) статуту у повному обсязі, свідоцтва про державну реєстрацію (оригінали для огляду), витяг (виписку) з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців або довідку органів статистики про включення підприємства до реєстру станом на дату постановлення цієї ухвали.
- надати власне письмове підтвердження про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого суду чи органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи, про цей же предмет із цих же підстав, а також про наявність чи відсутність відповідних рішень цих органів;
- визначитися про необхідність участі у розгляді справи посадових осіб та інших представників підприємств для надання ними пояснень з питань, що пов’язані з вирішенням цього спору, про що повідомити суд письмово;
3.2 Позивача:
            - надати письмові докази на підтвердження листування з відповідачами щодо предмету спору з доказами направлення/вручення відповідної кореспонденції відповідачам;
- надати оригінали всіх документів, доданих до позовної заяви (для огляду);
            - надати довідку та витяг (виписку) з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців про включення Відповідача до реєстру станом на дату прийняття цієї ухвали.
4. Запропонувати Відповідачу:
- надати письмові відзиви на позовну заяву з наданням доказів, що підтверджують обставини, викладені у відзивах; забезпечити надіслання позивачеві копій відзивів у порядку, передбаченому ст. 59 Господарського процесуального кодексу України;
- документи, що підтверджують заперечення проти позову (оригінали для огляду, належним чином завірені копії до матеріалів справи).
5. У разі неможливості подання будь-яких документів на виконання вимог ухвали суду - надати письмові пояснення щодо неможливості їх подання. Всі документи подавати із клопотанням про залучення до матеріалів справи, в якому обов’язково вказати перелік цих документів.
6. Копії письмових доказів, які подаються до суду, необхідно оформити відповідно до вимог статті 36 Господарського процесуального кодексу України та п. 5.27 Національного стандарту України ДСТУ 4163-2003 «Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації» затвердженого Наказом Держспоживстандарту України №55 від 07.04.2003р.
7. Зобов’язати учасників процесу направити в судове засідання компетентних представників, повноваження яких оформити у відповідності з вимогами статті 28 Господарського процесуального кодексу України, а також надати належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників сторін (для приєднання до матеріалів справи) та оригінали цих документів (суду для огляду). Явка представників сторін в судове засідання обов’язкова.
8. Попередити сторони, про передбачену п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України відповідальність за невиконання вимог ухвали суду, а позивача попередити про передбачені п. 5 ч. 1 ст. 81 ГПК України правові наслідки.
9. Ухвалу суду надіслати учасникам судового процесу.
 
Суддя                                                                                   Л.М. Сушко