flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ Науково-виробниче підприємство “ЕНЕРГОТРАНСІНЖИНІРИНГ” та ТОВ “Група компаній “ЮМЕКС ІНВЕСТ” у справі № 908/5374/14

29 грудня 2014, 11:35
      
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
УХВАЛА
про повернення позовної заяви
       
 24.12.2014                                                                                                                                                         Справа № 908/5374/14
 
Cуддя   Колодій Н.А., 
 
розглянувши позовні матеріали
за позовом Публічного акціонерного товариства “ФІНРОСТБАНК”, м. Одеса, в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ “ ФІНРОСТБАНК ” Волкова Олександра Юрійовича
до відповідача 1 Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство “ЕНЕРГОТРАНСІНЖИНІРИНГ”, м. Донецьк
до відповідача 2 Товариства з обмеженою відповідальністю “Група компаній “ЮМЕКС ІНВЕСТ”, м. Донецьк
    
Керуючись ст., ст. 74-1, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
 
Ухвалив:
 
1. Розгляд справи відкласти до 15.01.2015 р. о/об 11 год. 50 хв.
2.Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Шаумяна,4/ Тюленіна 21, корпус 1, кабінет № 300.
3. В задоволені клопотання Публічного акціонерного товариства “ФІНРОСТБАНК”про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції відмовити.
4. Зобов’язати надати:
Позивача додаткові письмові пояснення по суті позовних вимог (якщо має місце); письмові докази, що мають суттєве значення для вирішення спору по суті (якщо має місце); належним чином оформлене доручення на представника.
Відповідачівдокументи, які посвідчують правовий статус (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру); довідку про повні банківські реквізити підприємства; відзив на позовну заяву (копію відзиву суд пропонує відповідачам до дня судового засідання направити на адресу позивача і докази направлення надати у судове засідання); нормативне і документальне обґрунтування заперечень на позов; оригінал кредитного договору № 145 від 19.02.2013 р. з додатками, змінами та доповненнями; договір застави товарів в обороті/біологічних активів від 22.02.2013р з додатками, змінами та доповненнями; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).
4. Явку в судове засідання представників сторін визнати обов'язковою. Забезпечити явку уповноважених представників сторін.  
5. Копію даної ухвали направити сторонам у справі.
Попередити сторони про відповідальність передбачену ст. 83 ГПК України.
 
Витребувані документи необхідно завчасно подавати через канцелярію суду, копії документів слід засвідчувати відповідно до вимог п. 5.27 ДСТУ 4163-2003, згідно якого відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів “Згідно з оригіналом”, назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.
 
Виписка із ст. 83 ГПК України: Суд має право стягнути у доход Державного бюджету зі сторони штраф у розмірі до 1 700 грн. за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.  
 
З текстом процесуального документу можете ознайомитись на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, а копію даного рішення ви можете отримати нарочно в канцелярії суду.
 
 
                         Суддя                                                                                   Н.А. Колодій