flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Державного підприємства “Орджонікідзевугілля”, м. Єнакієве!

30 грудня 2014, 13:24
 номер провадження справи 12/129/14
     
 
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
УХВАЛА
   
25.12.2014                                                                                                                                                                       Справа № 908/4966/14
 
Суддя Господарського суду Запорізької області Смірнов О.Г.  
За участю секретаря судового засідання Мякоти С.В.,
розглянувши у відкритому судовому засіданні господарського суду справу № 908/4966/14
 
за позовом: Приватного підприємства “Східна Торгівельна Компанія”, м. Дніпропетровськ
до відповідача: Державного підприємства “Орджонікідзевугілля”, м. Єнакієве
про стягнення 155312,50 грн.
 
за участю представників:
від позивача – Марченко А.В., довіреність від 12.02.14 р. 
від відповідача – не з’явився
 
ВСТАНОВИВ:
Приватне підприємство “Східна Торгівельна Компанія” звернулося до Господарського суду Запорізької області з позовною заявою до Державного підприємства “Орджонікідзевугілля” про стягнення заборгованості в сумі 155312,50 грн. за Договором № 01-13/284/ГПт від 01.03.13р.
У судове засідання представник відповідача не з’явився, про причини неявки суд не повідомив.
Безпосередньо в судовому засіданні представник позивача підтримав позовні вимоги.
З метою усунення порушення рівності та змагальності учасників судового процесу, витребування доказів, враховуючи нез’явлення представників сторін, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи, зобов’язавши сторін виконати вимоги суду та надати докази.
На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 77, 86 ГПК України, суд
 
У Х В А Л И В:
 
1.   Відкласти розгляд справи на 13.01.2015 р. о 12:30. Засідання відбудеться за адресою: м.    Запоріжжя, вул.    Тюленіна, 21 / вул. Шаумяна, 4, корпус 1, каб.    217.
2.   Зобов’язати позивача надати нормативне обґрунтування позову, докази виконання розділу 4 Договору, оригінали заявки та рахунку відповідно до п. п. 5.1., 4.1. Договору, та належним чином засвідчені їх копій для долучення до матеріалів справи, за своєю ініціативою здійснити звірку розрахунків з відповідачем, скласти акт по спірній сумі основного боргу з посиланням на договір, рахунки, акт надати в засіданні.
3.   Зобов’язати відповідача надати письмові пояснення щодо позову, в т.ч. мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на законодавство, оригінали заявки та рахунку відповідно до п. п. 5.1., 4.1. Договору, та належним чином засвідчені їх копій для долучення до матеріалів справи, створити необхідні умови для проведення звірки розрахунків з позивачем з наданням усіх первинних документів, підписати акт, у випадку незгоди викласти свою окрему думку, акт надати в засіданні, докази можливого погашення боргу.
4. Попередити сторін про відповідальність за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, згідно приписів п. 5 ст. 83 ГПК України.
Явка у судове засідання уповноваженого представника відповідача обов’язкова.
 
Суддя                                                                                                 О.Г. Смірнов