flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче об’єднання «Інкор і К»

31 грудня 2014, 08:29
                                                                                      номер провадження справі № 24/226/14
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
Запорізької області 
У Х В А Л А
про порушення провадження у справі
 
29.12.2014р.                                                                                                                                                 справа № 908/6308/14
 
Суддя Азізбекян Т.А., розглянувши матеріали   
за позовом:товариство з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче об’єднання «Інкор і К» (пр. Ілліча, 93а, м. Донецьк, 83003)
до відповідача 1: товариство з обмеженою відповідальністю «Новгородський комбінат комунального господарства» (вул. Артема, 1, с. Новгородське, м. Дзержинськ, 85295)
до відповідача 2: Новгородська селищна Рада (вул. Зарічна, 7а, с. Новгородське, м. Дзержинськ, 85294)
про спонукання виконати певні дії  
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду    
Керуючись статтями 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України , суд
УХВАЛИВ:
      
1. Прийняти позовну заяву до розгляду, порушити провадження у справі. Присвоїти провадженою номер 24/226/14.
2. Справу призначити до розгляду на 04.02.2015р. о 10 год. 00 хв.                                                         
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою:                                69000, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна 21/Шаумяна, 4, корпус2, каб. № 217.
4. У порядку попередньої підготовки справи до розгляду надати:
Позивача: документи, які посвідчують правовий статус (статут, довідку про включення до ЄДРПОУ, свідоцтво про державну реєстрацію); належним чином оформлене доручення на представника; довідку державного реєстратора, щодо місцезнаходження відповідача на теперішній час; письмові нормативні і документальні обґрунтування заявлених вимог; довідку про повні банківські реквізити; все листування з відповідачем у справі по суті спору; належним чином засвідчені копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.
У судове засідання, в обов’язковому порядку, забезпечити явку компетентного представника (довіреність, яка підтверджує повноваження представника).
Відповідача: документи, які посвідчують правовий статус (статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до ЄДРПОУ); належним чином оформлене доручення на представника; письмовий відзив на позовну заяву, у т.ч. письмові нормативні обґрунтування своїх заперечень (у випадку наявності) на позов; довідку про повні банківські реквізити; все листування між сторонами у справі по суті спору; належним чином засвідчені копії витребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду.
У судове засідання, в обов’язковому порядку, забезпечити явку компетентного представника /довіреність, яка підтверджує повноваження представника/.
 
    
                          Суддя                                                             Т.А. Азізбекян