flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «Промтех Сервис», Донецька область, м. Донецьк у справі № 908/6288/14.

06 січня 2015, 14:15
     номер провадження справи 32/168/14
 
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
Запорізької області
УХВАЛА
      про порушення провадження у справі
 
05.01.2015 р.                                                                                                                                                  Справа № 908/6288/14
Суддя Колодій Н.А., розглянувши матеріали 
За позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю «Запорізька механізована колона №1», Запорізька область, м. Запоріжжя
До відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «Промтех Сервис», Донецька область, м. Донецьк
провизнання недійснимдоговір поставки № ПС-ЗМК-1 від 27.07.2012р.
визнав надані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
 
Керуючись ст. ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, Законом України від 12.08.2014р. “Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції” та Розпорядженням Вищого господарського суду України № 28-р від 02.09.2014 р., суд – 
 
УХВАЛИВ:
 
1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі № 908/6348/14.Присвоїти справі номер провадження 32/168/14.
2. Призначити справу № 908/6288/14 до розгляду на 22.01.2015р. о/об 12 - 00,яке відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Шаумяна,4/ Тюленіна 21, корпус 1, кабінет № 300.
3. У порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов’язати сторони надати:
            Позивача –документи, які посвідчують правовий статус (Статут, положення, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру) оригінал для огляду; письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору; письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку з позивачем та відповідачами;  провести звірку взаємних розрахунків з відповідачем за своєю ініціативою на день розгляду справи в суді (у акті звірки вказати первинні бухгалтерські документи, що підтверджують суму заборгованості), двохсторонній акт звірки надати у судове засідання; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).
Відповідача документи, які посвідчують правовий статус (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру); довідку про повні банківські реквізити підприємства; відзив на позовну заяву (копію відзиву суд пропонує відповідачу до дня судового засідання направити на адресу позивача і докази направлення надати у судове засідання); нормативне і документальне обґрунтування заперечень на позов; у разі наявності заперечень на розрахунок позивача – нормативно і документально обґрунтований контррозрахунок суми боргу (копію контррозрахунку суд пропонує відповідачу направити позивачу); провести звірку взаємних розрахунків з позивачем на день розгляду справи в суді (у акті звірки вказати первинні бухгалтерські документи, що підтверджують суму), двосторонній акт звірки надати у судове засідання; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).
4. Явку в судове засідання представників сторін визнати обов'язковою. Забезпечити явку уповноважених представників сторін.  
5. Копію даної ухвали направити сторонам у справі.
 
Попередити сторони про відповідальність передбачену ст. 83 ГПК України.
 
Витребувані документи необхідно завчасно подавати через канцелярію суду, копії документів слід засвідчувати відповідно до вимог п. 5.27 ДСТУ 4163-2003, згідно якого відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів “Згідно з оригіналом”, назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.
 
Суддя                                                                                   Н.А.Колодій
 
Витяг із ст. 83 ГПК України: Суд має право стягувати в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1 700,00 грн.) за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.
З текстом процесуального документу можете ознайомитись на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, а копію даної ухвали ви можете отримати нарочно в канцелярії суду.
 
 
 
              Суддя                                                                                                         Н.А. Колодій