flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватного підприємства Науково-виробничого підприємства «Квант», м. Донецьк у справі № 908/6322/14.

06 січня 2015, 14:55
     номер провадження справи 32/167/14
 
 
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
Запорізької області
УХВАЛА
      про порушення провадження у справі
 
05.01.2015 р.                                                                                                                                                            Справа № 908/6322/14
Суддя Колодій Н.А., розглянувши матеріали 
за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Адатранссервіс”,                                    м. Дніпродзержинськ
доПриватного підприємства Науково-виробничого підприємства «Квант», м. Донецьк                        
третя особа 1, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача –
Товариство з обмеженою відповідальністю «Металургійний завод «Дніпроспецсталь»,                м. Дніпропетровськ
третя особа 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача –
Приватне акціонерне товариство «Мостобуд», м. Київ
про стягнення суми основного боргу за договором автотранспортних послуг №17 від 25.11.2014р. в розмірі 30 000,00грн.
 
Керуючись ст. ст. 27, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, Законом України від 12.08.2014р. “Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції” та Розпорядженням Вищого господарського суду України № 28-р від 02.09.2014 р., суд – 
 
УХВАЛИВ:
 
1. Прийняти подані матеріали до розгляду та порушити провадження у справі                                     № 908/6322/14.Присвоїти справі номер провадження 32/167/14.
2. Призначити справу № 908/6322/14 до розгляду на 22.01.2015р. о/об 11 - 45 ,яке відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Шаумяна,4/ Тюленіна 21, корпус 1, кабінет № 300.
3. На підставі ст. 27 ГПК України залучити до участі у справі № 908/6322/14у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача – Товариство з обмеженою відповідальністю «Металургійний завод «Дніпроспецсталь»,                м. Дніпропетровськ
4. На підставі ст. 27 ГПК України залучити до участі у справі № 908/6322/14у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача – Приватне акціонерне товариство «Мостобуд», м. Київ
5. У порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов’язати сторони надати:
            Позивача –документи, які посвідчують правовий статус (Статут, положення, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру) оригінал для огляду; оригінал платіжного доручення № 902 від 26.12.14р.; договір на автотранспортні послугу №17 від 25.11.2014р. з усіма додатками, змінами і доповненнями до нього; письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору; письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку з позивачем та відповідачами;  провести звірку взаємних розрахунків з відповідачем за своєю ініціативою на день розгляду справи в суді (у акті звірки вказати первинні бухгалтерські документи, що підтверджують суму заборгованості), двохсторонній акт звірки надати у судове засідання; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).
Відповідача документи, які посвідчують правовий статус (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру); довідку про повні банківські реквізити підприємства; договір на автотранспортні послугу №17 від 25.11.2014р. з усіма додатками, змінами і доповненнями до нього; відзив на позовну заяву (копію відзиву суд пропонує відповідачу до дня судового засідання направити на адресу позивача і докази направлення надати у судове засідання); нормативне і документальне обґрунтування заперечень на позов; у разі наявності заперечень на розрахунок позивача – нормативно і документально обґрунтований контррозрахунок суми боргу (копію контррозрахунку суд пропонує відповідачу направити позивачу); провести звірку взаємних розрахунків з позивачем на день розгляду справи в суді (у акті звірки вказати первинні бухгалтерські документи, що підтверджують суму), двосторонній акт звірки надати у судове засідання; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).
Третю особу1, 2- надати документи, які посвідчують правовий статус (Статут/положення, довідку про включення до ЄДРПОУ, Свідоцтво про державну реєстрацію) в оригіналі для огляду суду; письмові нормативно та документально обґрунтуванні пояснення по суті спору;листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника.
Письмові пояснення та належним чином завірені копії витребуваних документів надати суду завчасно.
6. Явку в судове засідання представників сторін визнати обов'язковою. Забезпечити явку уповноважених представників сторін.  
7. Копію даної ухвали направити сторонам у справі.
Попередити сторони про відповідальність передбачену ст. 83 ГПК України.
Витребувані документи необхідно завчасно подавати через канцелярію суду, копії документів слід засвідчувати відповідно до вимог п. 5.27 ДСТУ 4163-2003, згідно якого відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів “Згідно з оригіналом”, назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.
 
Суддя                                                                                   Н.А.Колодій
 
Витяг із ст. 83 ГПК України: Суд має право стягувати в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1 700,00 грн.) за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.
З текстом процесуального документу можете ознайомитись на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, а копію даної ухвали ви можете отримати нарочно в канцелярії суду.