flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги комунального виробничого підприємства «Краматорська тепломережа» Краматорської міської ради, 84301, Донецька область, м. Краматорськ, у справі № 908/6317/14

08 січня 2015, 15:26
 
 
Номер провадження справи 17/179/14
                                                                                      
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
У Х В А Л А
про порушення провадження у справі
29.12.2014                                                                                                                                       справа № 908/6317/14
 
Суддя Корсун В.Л., розглянувши матеріали   
за позовною заявою: заступника прокурора прокуратури Донецької області, 87515,                          м. Маріуполь, пр. Леніна, 29Б
в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції в спірних правовідносинах: Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, 01601, м. Київ, вул. Хрещатик, 30 в особі публічного акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України», 01001, м. Київ
до відповідача: комунального виробничого підприємства «Краматорська тепломережа» Краматорської міської ради, 84301, Донецька область, м. Краматорськ
простягнення 6 940 426,60 грн.
 
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду    
Керуючись статтями 21, 43, 45, 29, 61, 64, 65, 86 ГПК України, суд
 
УХВАЛИВ:
 
1.Прийняти позовну заяву заступника прокурора прокуратури Донецької області до розгляду та порушити провадження у справі № 908/6317/14, якій присвоїти № провадження 17/179/14.
2. Судове засідання призначити на _11.02.15 о/об  10_ год.  40_ хв.  
3. Розгляд справи відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: м. Запоріжжя, вул. Шаумяна, буд. 4/Тюленіна, буд. 21, корпус № 1, кабінет № 219.
В судове засідання надати:         
прокурору, позивачу - оригінали: документів, які посвідчують правовий статус (статут, довідку про включення до ЄДРПОУ, свідоцтво про державну реєстрацію); належним чином оформлене доручення на представника; всі матеріали прокурорської перевірки, що стали підставою для звернення з позовом до суду (прокурору); зобов’язати прокурора надати суду письмові нормативні, у т.ч. витяги із законодавства і документальні обґрунтування заявлених вимог; письмово обґрунтувати позовні вимоги зазначивши період (точні дати) за який нараховано суму основної заборгованості та надати докладний розрахунок суми позову та всі документи на його підтвердження і обґрунтування - надати суду; договір від 17.12.13 № 777/14-ТЕ-6 - читаєму копію (до справи) у повному обсязі з усіма додатками, доповненнями та додатковими угодами; докази виконання вказаного договору сторонами (за спірний період), в т.ч. надати акти приймання-передачі природного газу; всі первинні документи на підтвердження (за наявності) проведення оплати відповідачем позивачу спірної суми повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу, банківські виписки тощо);довідку про повні банківські реквізити; все листування між учасниками по справі по суті спору з доказами направлення та отримання такої кореспонденції іншою стороною; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.
відповідачу - оригінали:документів, які посвідчують правовий статус (статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до ЄДРПОУ); належним чином оформлене доручення на представника; письмовий відзив на позовну заяву, у т.ч. письмові нормативні обґрунтування своїх заперечень (у випадку наявності) на позов із наданням витягів із законодавства; надати обґрунтований контррозрахунок суми позову;договір від 17.12.13 № 777/14-ТЕ-6 - читаєму копію (до справи) у повному обсязі з усіма додатками, доповненнями та додатковими угодами; докази виконання вказаного договору сторонами, в т.ч. надати за спірний період акти приймання-передачі природного газу; всі первинні документи на підтвердження (за наявності) проведення оплати відповідачем позивачу спірної суми повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу, банківські виписки тощо);довідку про повні банківські реквізити; все листування між учасниками по справі по суті спору з доказами направлення та отримання такої кореспонденції іншою стороною; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду.
4. Зобов’язати сторони та прокурора, з ініціативи прокурора і позивача, провести звірку взаємних розрахунків на предмет з’ясування суми заборгованості договором від 17.12.13 № 777/14-ТЕ-6   за спірний період станом на час розгляду цієї справи судом. Оригінал акту звірки взаємних розрахунків скріплений підписами уповноважених осіб - керівником та головним бухгалтером позивача  та відповідача, а також скріплений відбитком печаток юридичних осіб (кожної окремо) надати до господарського суду. У разі ухилення однієї з сторін від звірки розрахунків чи перешкоджання її здійсненню, іншій стороні надати відповідні докази.
5. Звернути увагу всіх учасників по справі на те, що відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів “Згідно з оригіналом”, назва посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії і проставляють нижче реквізиту 23 (п. 5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003), затв. наказом Держспоживстандарту України 07.04.03 № 55).
6. Явку в судове засідання прокурора та уповноважених представників сторін визнати обов'язковою. 
7. Екземпляр даної ухвали надіслати прокурорута сторонам до відому та виконання.
8. Інформацію про час і місце судового засідання розмістити на сторінці офіційного веб-порталу “Судова влада в Україні” в мережі Інтернет www.court.gov.ua/sudy у розділі “Новини та події суду”.
           
Попередити всіх учасників по справі та державного реєстратора про відповідальність за невиконання вимог ухвали суду відповідно до ст. 83 ГПК України (штраф до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).
 
Суддя                                                                                               В.Л. Корсун