flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача – ТОВ «Міра Білд Компані», м. Донецьк, вул.. Ватутіна, 28

27 червня 2017, 15:24

Господарський суд Запорізької області

 

Ухвала

  про виправлення описки

 

  27 червня 2017р. Справа № 908/4164/15

  м. Запоріжжя

 

            Господарський суд Запорізької області у складі судді Кричмаржевського Володимира Анатолійовича, розглянувши ухвалу від 26.06.2017р. про відмову у прийнятті позовної заяви Товариства з обмеженою відповідальністю “Торгівельний дім “Євротрубпласт”, м.Рубіжне Луганської області, до Приватного підприємства компанія “Метан”, м.Токмак Запорізької області, Товариства з обмеженою відповідальністю “Міра Білд Компані”, м. Донецьк, про визнання правочину недійсним, -

 

                 Установив:

 

Згідно з ухвалою господарського суду Запорізької області від 26.06.2017р. відмовлено у прийнятті позовної заяви Товариства з обмеженою відповідальністю “Торгівельний дім “Євротрубпласт”, м. Рубіжне Луганської області, до Приватного підприємства компанія “Метан”, м.Токмак Запорізької області, Товариства з обмеженою відповідальністю “Міра Білд Компані”, м. Донецьк, про визнання правочину недійсним.

Але в цій ухвалі суду допущено описку, яку суддя в порядку статті 89 Господарського процесуального кодексу України вважає за необхідне виправити, замінивши словосполучення «у позові слід відмовити» словосполученням «у прийнятті позовної заяви слід відмовити», та вважати перший абзац ухвали викладеним в наступній редакції: «Господарський суд Запорізької області у складі судді Кричмаржевського Володимира Анатолійовича, розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгівельний дім «Євротрубпласт», м. Рубіжне Луганської області, до Приватного підприємства компанія «Метан», м.Токмак Запорізької області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Міра Білд Компані», м. Донецьк, про визнання правочину недійсним, вважає, що у прийнятті позовної заяви слід відмовити з огляду на наступне», і далі за текстом.

На підставі вищевикладеного та керуючись статтями 86, 89 Господарського процесуального кодексу України, суд –

 

Ухвалив:

 

Виправити описку, допущену в ухвалі від 26.060.2017р у справі №908/4164/15.

У першому абзаці словосполучення - «у позові слід відмовити» замінити словосполученням - «у прийнятті позовної заяви слід відмовити».

 Вважати перший абзац ухвали від 16.06.2017р. викладеним в наступній редакції: «Господарський суд Запорізької області у складі судді Кричмаржевського Володимира Анатолійовича, розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгівельний дім «Євротрубпласт», м.Рубіжне Луганської області, до Приватного підприємства компанія «Метан», м.Токмак Запорізької області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Міра Білд Компані», м.Донецьк, про визнання правочину недійсним, вважає, що у прийнятті позовної заяви слід відмовити з огляду на наступне», і далі за текстом.

  Копію ухвали надіслати сторонам.

 

  Суддя В.А. Кричмаржевський