flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова господарського суду Запорізької області Мірошниченко М.В. взяв участь у роботі пленуму Вищого господарського суду України

07 липня 2017, 14:38

6 липня 2017 року відбулося чергове засідання пленуму Вищого господарського суду України, у якому взяв участь Голова господарського суду Запорізької області Мірошниченко М.В.

У ході пленуму Голова Вищого господарського суду України Богдан Львов доповів про підсумки роботи господарських судів України у першому півріччі 2017 року, визначив пріоритетні завдання для системи господарського судочинства на майбутнє.

Голова Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк проінформував присутніх щодо діяльності Вищої ради правосуддя в частині проведення судової реформи та відповів на запитання колег.

Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк ознайомив присутніх зі статистичними даними щодо сплати судового збору, суддівської винагороди, фонду заробітної плати (в тому числі, працівників апарату), а також розповів про проблеми наявності приміщень і охорони судів.

Учасники пленуму заслухали та взяли до відома доповідь секретаря пленуму ВГСУ Лариси Рогач про хід виконання постанови Пленуму ВГСУ від 03.02.2017 № 1 «Про підсумки роботи господарських судів України у 2016 році та завдання на 2017 рік».

Під час пленуму присутні мали змогу обговорити нагальні питання сьогодення судової системи.