flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді господарського суду Запорізької області взяли участь в обговоренні реформ у сфері корпоративного управління

15 листопада 2017, 11:22

10 листопада 2017 року судді господарського суду Запорізької області Ніколаєнко Р.А., Носівець В.В., Смірнов О.Г., Ярешко О.В. взяли участь у роботі семінару на тему «Реформи у сфері корпоративного управління. Практика врегулювання та вирішення корпоративних спорів», який було проведено Національною школою суддів України спільно з Центром комерційного права на Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку в м. Києві.

Під час семінару були розглянуті актуальні питання стосовно зловживання на ринку цінних паперів, способи захисту порушених прав та інтересів у сфері корпоративних відносин, проведено огляд зарубіжної практики укладення корпоративних договорів.

Учасники мали змогу обговорити практичні аспекти застосування законодавства у сфері корпоративного права, напрямки розвитку корпоративних договорів в Україні, застосування іноземного права до угод, договірної підсудності тощо.

За результатами пройденої підготовки судді господарського суду Запорізької області отримали сертифікати Національної школи суддів України.