flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливий режим роботи суду

09 листопада 2020, 15:29

Шановні відвідувачі суду та користувачі судових послуг!

 

У зв’язку з встановленням Розпорядженням голови Господарського суду Запорізької області від 09.11.2020 року №6 на період з 09 листопада 2020 року по 31 грудня 2020 року особливого режиму роботи суду, звертаємо Вашу увагу на наступне:

  1. Припиняється проведення особистого прийому громадян керівництвом суду, проведення масових заходів, не пов’язаних з процесуальною діяльністю суду (круглі столи, семінари, дні відкритих дверей, тощо).
  2. Учасники судових засідань мають право входити до приміщення суду не раніше, ніж за 15 хвилин до часу призначеного судового засідання, що вказаний в ухвалі суду.

У випадку відсутності у відвідувача відповідного процесуального документу – час судового засідання встановлюється на підставі довіреності, ордеру, договору про правову допомогу у яких наявна назва або реквізити сторони у справі, відповідно до списку справ, призначених до розгляду в цей день.

Доступ до приміщення суду інших осіб, які   не  є  учасниками   судових   процесів здійснюється за погодженням з головуючим суддею.

  1. Відділ автоматизованого документообігу суду, обробки та контролю виконання документів (канцелярія) здійснює прийом документів від учасників процесу з 09:00 до 15:00 год.
  2. Учасникам судових процесів та відвідувачам суду рекомендується утриматися від відвідування суду у разі відсутності нагальної потреби, а будь-які звернення (заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, тощо) подавати:
  • засобами поштового зв’язку: 69001, м. Запоріжжя, вул. Гетьманська, 4;
  • за допомогою електронної пошти: inbox@zp.arbitr.court.gov.ua;
  • за допомогою сервісу «Електронний суд»;
  • за допомогою сервісів «Електронна форма звернення громадян», «Електронний інформаційний запит на отримання публічної інформації», що розміщені на офіційному веб-сайті суду в розділі «Громадянам».
  1. Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи (за  наявності такої технічної можливості) здійснювати  в дистанційному режимі, шляхом   надсилання сканкопій матеріалів справи на  електронну  адресу, зазначену у відповідній заяві.
  2. Забороняється:

- вхід до приміщення Господарського сулу Запорізької області відвідувачам суду без засобів індивідуального захисту, зокрема вдягнутого   респіратора  або захисної маски;

  • допуск у приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель, підвищена температура).

 

За повідомленням прес-служби суду