flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд перейшов під охорону Служби судової охорони в Запорізькій області

03 липня 2020, 09:48

Сьогодні, 03 липня 2020 року до виконання завдань з охорони й забезпечення безпеки Господарського суду Запорізької області приступили співробітники Територіального управління служби судової охорони в Запорізькій області.

З початком несення служби співробітників привітав голова Господарського суду Запорізької області Михайло Мірошниченко, і висловив побажання, щоб очолювана ним судова установа і її відвідувачі завжди перебували в безпеці, а гасло служби: «Професіоналізм, Пильність. Безпека правосуддя»,- цілодобово втілювалося в життя.

В свою чергу заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони в Запорізькій області Василь Сапачков запевнив голову суду в високому рівні кваліфікації працівників служби та їх відповідальному відношенні до несення служби з забезпечення безпеки всіх працівників та відвідувачів суду, і вручив йому пам’ятний знак Служби.

Відсьогодні Господарський суд перебуває під надійною охороною Служби судової охорони в Запорізькій області. Спільним Наказом голови Господарського суду Запорізької області та начальника Територіального управління Служби судової охорони у Запорізькій області від 01.07.2020 року №32од/93 затверджено Правила пропуску осіб до будівлі  Господарського суду Запорізької області. Зазначені Правила доступні для ознайомлення відвідувачам суду на стенді оголошень, а також на  сайті суду в Розділі «Інше» вкладка «Організація діяльності суду».

Враховуючи карантинні заходи, взяття будівлі суду під охорону, відбулось без урочистостей, однак не обійшлось і без приємної несподіванки, якою стало традиційне вручення квітів, працівниками Служби всім працівницям та відвідувачкам суду.

Від імені керівництва та всього колективу Господарського суду Запорізької області бажаємо працівникам Служби судової охорони успіхів та наснаги в виконанні поставлених перед ними завдань.

 

За повідомленням прес-служби суду