flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Печериці Костянтина Ариковича, ТОВ «АЛЬЯНС»:

16 грудня 2020, 16:30

Ухвалою Господарського суду Запорізької області у складі судді Кричмаржевського В.А. від 16.12.2020 у справі №908/3549/16(№908/3219/20) прийнято до розгляду позовну заяву ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Запорізький індустріально-механічний завод" Нестеренка О.А. до відповідача – Печериці Костянтина Ариковича про визнання права власності на транспортний засіб, скасування державної реєстрації права власності на автомобіль, витребування транспортного засобу з незаконного володіння в межах справи про банкрутство №908/3549/16 та відкрити провадження у справі за позовом ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Запорізький індустріально-механічний завод" Нестеренка О.А. до відповідача – Печериці Костянтина Ариковича про визнання права власності на транспортний засіб, скасування державної реєстрації права власності на автомобіль, витребування транспортного засобу з незаконного володіння. Підготовче засідання призначено на 26.01.2021 о 09 год. 30 хв., яке відбудеться в приміщенні Господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Гетьманська, буд. 4, корпус І, ІІ поверх, зал-300 (про відповідну залу судового засідання буде повідомлено додатково).

Визнано обов’язковою явку в судове засідання позивача та відповідача (їх уповноважених представників).

У порядку підготовки справи до розгляду запропонувано відповідачу - відповідно до ст. 165 ГПК України, подати до суду у п’ятнадцятиденний строк з дня отримання даної ухвали суду: відзив на позовну заяву і докази на його обґрунтування (нормативне та документальне обґрунтування своєї правової позиції щодо заявлених позовних вимог; листування з позивачем (з доказами направлення та отримання вихідної кореспонденції); всі наявні документи, що спростовують позицію позивача; документи, на підставі яких відповідачем набуто спірний транспортний засіб, докази розрахунку за транспортний засіб; правовстановлюючі документи (у даному випадку копію паспорту відповідача, копію картки платника податків). Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду направити копію відзиву та доданих до нього документів позивачу, докази направлення/вручення надати суду (додати до відзиву).

З повним текстом ухвали відповідач – Печериця К.А., кредитор-6 – ТОВ «АЛЬЯНС» мають можливість ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень після його оприлюднення в електронному вигляді.