flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «АЛЬЯНС»

04 січня 2021, 10:55

Ухвалою Господарського суду Запорізької області у складі судді Кричмаржевського В.А. від 04.01.2021 у справі № 908/3549/16(№908/3409/20) прийнято до розгляду позовну заяву ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Запорізький індустріально-механічний завод" Нестеренка О.А. до відповідачів – Рибєнок М.К., Товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Запорізький індустріально-механічний завод", Вішнякової І.О. про визнання правочину щодо відчуження частки у статутному капіталі недійсним та застосування наслідків визнання правочину недійсним шляхом повернення частки у статутному капіталі до ліквідаційної маси боржника, витребування частки у статутному капіталі, визнання права власності на частку у статутному капіталі в межах справи про банкрутство №908/3549/16 та відкрито провадження у справі за позовом ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Запорізький індустріально-механічний завод" Нестеренка О.А. до відповідачів – Рибєнок М.К., Товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Запорізький індустріально-механічний завод", Вішнякової І.О. про визнання правочину щодо відчуження частки у статутному капіталі недійсним та застосування наслідків визнання правочину недійсним шляхом повернення частки у статутному капіталі до ліквідаційної маси боржника, витребування частки у статутному капіталі, визнання права власності на частку у статутному капіталі.

Підготовче засідання призначено на 09.02.2021 о 09 год. 30 хв., яке відбудеться в приміщенні Господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Гетьманська, буд. 4, корпус І, ІІ поверх, зал-300 (про відповідну залу судового засідання буде повідомлено додатково).

З повним текстом ухвали кредитор-6 – ТОВ «АЛЬЯНС» має можливість ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень після його оприлюднення в електронному вигляді.