flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ учасників справи № 908/665/15-г: відповідача – ПВКФ «Случ», м. Донецьк та третіх осіб – ТОВ «Автогалс», м. Донецьк, ТОВ «Автовінд», м. Луганськ повідомляється про результати розгляду заяви про заміну способу виконання судового рішення у справі №

19 квітня 2021, 12:40

УХВАЛА

господарський суд Запорізької області

м. Запоріжжя Запорізької області

12.04.2021                                                                                                справа №  908/665/15-г

 

Суддя господарського суду Запорізької області Зінченко Н.Г., розглянувши матеріали заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Первинний капітал», м. Київ (стягувача у виконавчому провадженні) про заміну способу виконання судового рішення у справі № 908/665/15-г

                                                        

за позовом(стягувач): Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Первинний капітал», (03045, м. Київ, Голосіївський район, вул. Плещеєва, буд. 10) (правонаступник Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Форінт», м. Київ, яке є правонаступником Публічного акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль», м. Київ)

представник заявника (позивача, стягувача): адвокат Грицай Сергій Олександрович, (02160, м. Київ-160, а/с 22)

до відповідача: Приватної виробничо-комерційної фірми «Случ», (83049, м. Донецьк, вул. Воїнська, буд. 36)

за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача:

  1. Товариство з обмеженою відповідальності «Автогалс», (83049, м. Донецьк, вул. Воїнська, буд. 36)
  2. 2. Товариство з обмеженою відповідальності «Автовінд», (91000, м. Луганськ, вул. Оборонна, буд. 44-Б)

про звернення стягнення на предмет іпотеки

 

Заінтересована особа – Відділ примусового виконання рішень у Донецькій області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м. Харків), (84313, Донецька область, м. Краматорськ, бул. Машинобудівників, буд. 32/408)

     

За участю представники сторін:

від заявника (позивача, стягувача) – не з’явився;

від відповідача (боржника) – не з’явився;

від третьої особи 1 – не з’явився;

від третьої особи 2 – не з’явився;

від заінтересованої особи (орган примусового виконання) – не з’явився;

 

Керуючись ст., ст. 234, 235, 331 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ

 

В задоволенні заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Первинний капітал», м. Київ про зміну способу виконання рішення господарського суду Запорізької області від 24.03.2015 у справі № 908/665/15-г з проведення прилюдних торгів на звернення стягнення шляхом набуття права власності Товариством з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Первинний капітал», (03045, м. Київ, Голосіївський район, вул. Плещеєва, буд. 10, ідентифікаційний код юридичної особи 42951373) на предмет іпотеки відмовити повністю.

Копію даної ухвали направити заявнику на адресу адвоката Грицай С.О., (02160, м. Київ-160, а/с 22) та заінтересованій особі.

Відповідача – ПВКФ «Случ», м. Донецьк та третіх осіб –  ТОВ «Автогалс»,                      м. Донецьк, ТОВ «Автовінд», м. Луганськ, які знаходяться на території, до якої припинено приймання поштових відправлень, повідомити про результати розгляду заяви шляхом розміщення оголошення на офіційному сайті судової влади України http://court.gov.ua/sud5009/.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Повний текст ухвали складено 19.04.2021.

Учасники по справі можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: http://zp.arbitr.gov.ua/sud5009/.

 

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом десяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження: якщо апеляційна скарга подана протягом десяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду. Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у ч.2 ст. 261 цього Кодексу.

 

 

                         Суддя                                                                                   Н.Г.Зінченко