flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариство з обмеженою відповідальністю “АТТА-2”, м. Запоріжжя (суддя Дроздова С.С.)

15 вересня 2022, 14:46

До уваги Товариство з обмеженою відповідальністю “АТТА-2”, м. Запоріжжя (суддя Дроздова С.С.)

 

Ухвалою суду від 12.09.2022 суддею Дроздовою С.С. прийнято до розгляду та відкрити провадження у справі № 908/1647/22 позовну заяву Концерну “Міські теплові мережі” про стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю “АТТА-2” 71 345 грн. 88 коп. заборгованості за надання послуг з постачання теплової енергії. Розгляд справи призначено за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання.

В ухвалі суду зазначено, що розгляд справи по суті розпочнеться через тридцять днів з дня відкриття провадження у справі № 908/1647/22.

 Визначено відповідачу строк для подання до суду: заяви із запереченнями щодо розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження протягом 5 днів з дня вручення даної ухвали; для подання відзиву на позов, у порядку ст. 165 ГПК України, із доказами, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача (якщо такі докази не надані позивачем) та документами, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи - протягом 15 днів з дня вручення даної ухвали; для подання заперечень на відповідь на відзив (в порядку ст. 167 ГПК України (якщо такі будуть подані)) та документами, що підтверджують надіслання (надання) заперечення і доданих до нього доказів іншим учасникам справи - протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив (але не пізніше 03.10.2022 включно, з урахуванням поштового перебігу).

Одночасно з надісланням (надання) відзиву до суду – направити його копію та додані до нього документи іншим учасникам справи, докази направлення/вручення надати суду (додати до відзиву).

В разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч. 9 ст. 165, ч. 2 ст.178 ГПК України).

Запропоновано відповідачу надати у разі незгоди з розрахунком позивача контррозрахунок та докази в його обґрунтування; докази повної/часткової оплати суми заборгованості (платіжні доручення, банківські виписки) – за наявності.

 

Повний текст ухвали розміщено в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою у мережі Інтернет за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua.