flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариство з обмеженою відповідальністю “Енерговатт”, м. Київ,Товариство з обмеженою відповідальністю “Гірничодобувна компанія “Мінерал”, Запорізька область, Пологівський район, м. Пологи, Товариство з обмеженою відповідальністю “ЕНЕРГООПОРА”, м.

02 грудня 2022, 12:27

До уваги Товариство з обмеженою відповідальністю “Енерговатт”, м. Київ,Товариство з обмеженою відповідальністю “Гірничодобувна компанія “Мінерал”, Запорізька область, Пологівський район, м. Пологи, Товариство з обмеженою відповідальністю “ЕНЕРГООПОРА”, м. Київ по справі № 908/789/22 (суддя Дроздова С.С.)

 

29.11.2022 до Господарського суду Запорізької області від Товариства з обмеженою відповідальністю “Енерговатт” надійшла заява прозаміну стягувача у виконавчому документі – наказі Госопдарського суду Запорізької області “ЕНЕРГОВАТТ” на Товариство з обмеженою відповідальністю “ЕНЕРГООПОРА”.

Відповідно до протоколу передачі судової справи раніше визначеному складу суду, заяву про заміну сторони передано судді Дроздовій С.С.

Ухвалою Господарського суду Запорізької області від 01.12.2022 прийнято до розгляду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю “Енерговатт” про заміну сторони у справі № 908/789/22. Судове засідання з розгляду заяви призначено на 07 грудня 2022 об 11 год. 45 хв.

Зобов’язано позивача направити на адресу Товариство з обмеженою відповідальністю “ЕНЕРГООПОРА” (01032 м. Київ, вул. Саксаганського, буд. 74 Б) заяву про заміну сторони з доданими до неї документами, докази направлення надати суду).

Запропоновано учасникам справи надати суду заперечення на заяву (у разі наявності).

Явка представників учасників справи в судове засідання обов’язкова.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.