flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників процесу Фізичної особи-підприємця Адамець Олександра Олександровича, м. Василівка, Василівський район, Запорізька область у справі № 908/1685/23 (суддя Ярешко О.В.)

29 травня 2023, 14:41

До уваги учасників процесу Фізичної особи-підприємця Адамець Олександра Олександровича, м. Василівка, Василівський район, Запорізька область у справі               № 908/1685/23 (суддя Ярешко О.В.)

 

Повідомляємо, що суддею Господарського суду Запорізької області Ярешко О.В.  ухвалою від 29.05.2023 відкрито провадження у справі № 908/1685/23 за позовом: Публічного акціонерного товариства Акціонерного банку “Укргазбанк”, м. Запоріжжя                до відповідача: Фізичної особи-підприємця Адамець Олександра Олександровича,                      м. Василівка, Василівський район, Запорізька область про стягнення 94 958,12 грн. Ухвалено розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (без виклику) учасників справи за наявними у справі матеріалами, розгляд справи по суті розпочати через тридцять днів з дня відкриття провадження у справі.

Відповідачу встановлено строк для подання до суду: - відзиву на позов із доказами, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи - протягом 15 днів з дня вручення даної ухвали; - заперечень на відповідь на відзив з документами, що підтверджують надіслання заперечень і доданих до нього доказів іншим учасникам справи - протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив.

У разі необхідності рекомендувати ознайомитись  з матеріалами заяви у справі.

Отримати інформацію по справі можливо на офіційному веб-порталі Судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/sud5009/.

 

До уваги учасників процесу Фізичної особи-підприємця Адамець Олександра Олександровича, м. Василівка, Василівський район, Запорізька область у справі               № 908/1685/23 (суддя Ярешко О.В.)