flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги боржника, заявників, арбітражного керуючого у справі № 908/2802/22

28 червня 2023, 14:49

  номер провадження справи  26/50/22 

      р

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

УХВАЛА

 20.06.2023                                                                       Справа № 908/2802/22

 м.Запоріжжя Запорізької області

 

Господарський суд Запорізької області у складі судді Юлдашева Олексія Олексійовича, розглянувши матеріали господарської справи

Боржник – Фізична особа Мілько Костянтин Сергійович, ідент.номер 3377609457 (адреса реєстрації: 72533 Україна, Запорізька область, Якимівський район, с. Ленінське, вул. Комунарів, буд. 42; адреса фактичного проживання: 02059 Україна, місто Київ, вулиця Драгоманова, буд. 10, кв. 244)

про неплатоспроможність

 

За участю (найменування сторін та інших осіб, що беруть участь у справі):

Арбітражний керуючий, керуючий реструктуризацією

Белінська Наталія Олександрівна (в режимі відеоконференції), свідоцтво № 190 від 12.02.2013 року

       

УСТАНОВИВ:

       Ухвалою Господарського суду Запорізької області від 09.05.2023р. відкрито провадження у справі про неплатоспроможність фізичної особи  Мілько Костянтина Сергійовича, ідент.номер 3377609457 (адреса реєстрації: 72533 Україна, Запорізька область, Якимівський район, с. Ленінське, вул. Комунарів, буд. 42; адреса фактичного проживання: 02059 Україна, місто Київ, вулиця Драгоманова, буд. 10, кв. 244); введено процедуру реструктуризації боргів боржника; введено мораторій на задоволення вимог кредиторів; оприлюднено повідомлення про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність фізичної особи Мілько Костянтина Сергійовича; призначено керуючим реструктуризацією арбітражного керуючого Белінську Наталію Олександрівну (свідоцтво № 190 від 12.02.2013 року, вул. М. Оводова, 38, кім.304 м. Вінниця, 21050); заборонено фізичній особі Мілько К.С відчужувати майно; встановлено керуючому реструктуризацією боржника строк до 16.06.2023   для подачі до господарського суду Запорізької області відомостей про результати розгляду вимог кредиторів (письмові нормативно-обґрунтовані пояснення по кожному з кредиторів, витяги з державних реєстрів заборон щодо майна боржника, а також, при наявності, письмові заперечення боржника щодо вимог кредиторів), а також доказів повідомлення кредиторів про дату проведення попереднього засідання суду; встановлено керуючому реструктуризацією боржника строк до   10.07.2023   для підготовки та подання до господарського суду Запорізької області плану реструктуризації боргів боржника; призначено попереднє судове засідання на   20.06.2023 о 10-00.

          Розглянувши у судовому засіданні матеріали справи, заслухавши пояснення керуючого реструктуризацією, суд установив.  

Відповідно до статті 1 Кодексу України з процедур банкрутства,  кредитор - юридична або фізична особа, а також контролюючий орган, уповноважений відповідно до   Податкового кодексу України   здійснювати заходи щодо забезпечення погашення податкового боргу та недоїмки зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у межах своїх повноважень, та інші державні органи, які мають вимоги щодо грошових зобов’язань до боржника; забезпечені кредитори - кредитори, вимоги яких до боржника або іншої особи забезпечені заставою майна боржника; конкурсні кредитори - кредитори за вимогами до боржника, що виникли до відкриття провадження у справі про банкрутство і виконання яких не забезпечено заставою майна боржника; поточні кредитори - кредитори за вимогами до боржника, що виникли після відкриття провадження у справі про банкрутство.

         Згідно ч. 1   ст. 45 Кодексу України з процедур банкрутства   конкурсні кредитори за вимогами, що виникли до дня відкриття провадження у справі про банкрутство, зобов`язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також документи, що їх підтверджують, протягом 30 днів з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство.

         Відлік строку на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника починається з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство.

         Відповідно до ч. 4   ст. 45 Кодексу України з процедур банкрутства   для кредиторів, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, усі дії, вчинені у судовому процесі, є обов`язковими так само, як вони є обов`язковими для кредиторів, вимоги яких були заявлені протягом встановленого строку.

         Вимоги кредиторів, заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, задовольняються в порядку черговості, встановленої цим Кодексом.

         Кредитори, вимоги яких заявлені після завершення строку, визначеного частиною першою цієї статті, є конкурсними, однак не мають права вирішального голосу на зборах та комітеті кредиторів.

         Якщо кредитор заявив вимоги після здійснення розрахунків з іншими кредиторами, то сплачені таким кредиторам кошти поверненню не підлягають.

          До господарського суду після публікації повідомлення надійшла заява з грошовими вимогами до боржника від Акціонерного товариства “УКРСИББАНК” на суму 143   556,44 грн., з яких: 101   469,99 грн – заборгованість за кредитом, 42   086,45 грн. – заборгованість за відсотками.

         Між  Акціонерним товариством “УКРСИББАНК” (надалі – Банк, Кредитор) та Мілько К.С. (надалі – Клієнт, Боржник), укладено договір-анкету про відкриття та комплексне розрахункове-касове обслуговування банківського рахунку фізичної особи та умови кредитування (з Правилами) № 96779166000 від 21.09.2020 року типу “Б” (надалі - кредитний договір ). Підписавши цей договір, Боржник погодився з викладеними у договорі та у Правилах договірних умовах споживчого кредитування, які оприлюднені у офіційному виданні “Урядовий кур’єр” №105 від 09.06.2017 року, та з усіма змінами та доповненнями розміщені на сайті банку www.my.ukrsibbank.com. й на інформаційних стендах у приміщеннях установ Банку (п. 1.1. кредитного договору). Правила є невід’ємною частиною кредитного договору, не підлягають додатковому підписанню сторонами і вступають в силу для сторін одночасно із підписанням цього кредитного договору. Сторони, підписавши договір, стверджують що досягли згоди за усіма істотними умовами договору та Правил.

          На підставі вказаного Договору та наданих клієнтом документів банк відкрив клієнту та обслуговує картковий рахунок UA513510050000026206966737997 у національній валюті, встановив на ньому ліміт кредитування 20000.00 грн. зі строком дії до 05.10.2022 року зі сплатою 55 % річних та на умовах цього Договору-анкети та Правил. Сторони погодили, що при розрахунку карткою в терміналі встановлюється ліміт кредитування до 50000.00 грн. Боржник зобов’язався здійснювати до 5 числа кожного місяця поповнення рахунку на мінімальну суму поповнення карткового рахунку у розмірі 3230.00 грн. (розділ 2 Договору). З 05.10.2022 року строк дії кредитування було продовжено Банком на попередніх умовах договору та відповідно до п.7.1.12, п.7.1.13 Правил без укладання додаткових угод.

     Про доступний ліміт використання кредиту Банк повідомляє клієнта шляхом направлення інформаційного повідомлення на персональний та безпечний номер телефону клієнта, наданий банку клієнтом згідно умов цього Договору (п.2.1.3 Договору).

         З 16.12.2021 року ліміт кредитування було збільшено до 90000.00 грн., про що клієнта було повідомлено шляхом розсилки CMC повідомлень відповідно до п.п. 2.1.3, 2.3.4., 2.10 Договору та п.7.1.6 , п. 7.1.7 Правил на зазначений клієнтом у договорі номер телефону 0967794246 .

          Звіт про доставку CMC повідомлення, що отриманий шляхом витягу (роздруківки) із програмного забезпечення “SMS-Gateway”, призначеного для приймання повідомлень від банківських систем та відправлення їх клієнтам банку операторами мобільного зв ’язку.

     Відповідно до п.2.3.4. Договору наявність у Банка підтвердження відправки інформаційного повідомлення, зазначеного у п. 2.1.3. та 2.2.3. цього договору, є достатньою підставою вважати, що Клієнт належним чином повідомлений про:

- дату встановлення ліміту кредитування/доступного ліміту та про доступний йому ліміт;

- дату отримання “кредиту “плати частинами” та його умови.

         Факт користування Клієнтом коштами ліміту кредитування/“кредиту “плати частинами підтверджує згоду Клієнта з умовами кредитування, зазначеними в цьому договорі та інформаційних повідомленнях Банку, згаданих в п. 2.3.4. цього договору-анкети. Клієнт зобов’язується повернути кошти, отримані в межах ліміту кредитування та/або “кредит “плати частинами”, плату за користування лімітом кредитування “кредитом “плати частинами” не пізніше дати спливу строку дії ліміту кредитування та строку кредитування за кредитом “плати частинами” відповідно. ( п.2.3.5., п.2.3.6. Договору).

          Клієнт зобов’язується здійснювати поповнення Карткового рахунку відповідно до умов, визначених у Правилах, (п.2.4 Договору).

          На момент укладення цього Договору діяли Правила (договірні умови) споживчого кредитування позичальників AT “УКРСИББАНК” з можливістю відкриття та розрахунково-касового обслуговування карткових (поточних) рахунків (зі змінами).

       На момент збільшення ліміту кредитування діяли Правила (договірні умови) споживчого кредитування позичальників AT “УКРСИББАНК” з можливістю відкриття та розрахунково-касового обслуговування карткових (поточних) рахунків (зі змінами).

         Так, у розділі 2 глава 7 Правил зазначені наступні умови кредитування з використанням кредитної картки:

       7.1.1.“Кредитна картка” є окремим видом кредитування Позичальників, що здійснюється шляхом встановлення ліміту кредитування (ліміту овердрафту) на картковий рахунок Позичальника (далі - Картковий рахунок) та випуску платіжної картки до цього рахунку. Відкриття Карткового рахунку Позичальника та його розрахунково-касове обслуговування здійснюється в порядку, передбаченому главою 7.3 розділу II цих Правил.

     Ліміт кредитування встановлюється у вигляді відновлюваної кредитної лінії, яка передбачає надання кредитних коштів Позичальнику траншами. В рамках ліміту кредитування Банком встановлюється доступний ліміт використання Кредитної картки, в межах якого Позичальник може отримати транші (надалі - “Доступний ліміт”). Видача траншів може ініціюватися Позичальником шляхом використання Кредитної картки в банкоматах, електронних терміналах або іншими способами, передбаченими Договором, а також шляхом надання доручень Банку на списання кредитних коштів з Карткового рахунку. Зобов’язання Банку по видачі чергового траншу Позичальнику є відкличними і Банк має право відмовитись від видачі чергового траншу без пояснення причин відмови Позичальнику.

      Кредитна картка надається для споживчих цілей і кредитні кошти забороняється використовувати для проведення операцій, пов’язаних із здійсненням підприємницької діяльності, а також, для оплати товару у порушення чинного законодавства України чи країни, де здійснено операції з платіжною карткою. За рахунок ліміту кредитування не виконується примусове списання коштів з Карткового рахунку Позичальника.

          7.1.2. У випадку, якщо протягом періоду часу з дати набрання чинності Договором до дати встановлення ліміту кредитування/надання “кредиту “плати частинами”” Позичальник набув статусу самозайнятої особи, Позичальник повинен повідомити про це Банк письмово протягом одного банківського дня з дати набуття такого статусу.

          7.1.3. Кредитна картка може бути надана:

- Позичальникам, з якими вже укладений та обслуговується Кредитний договір на умовах Розділу II цих Правил, у випадку їх позитивної кредитної дисципліни.

- Позичальникам, які на момент оформлення Кредитної картки не користувались кредитними послугами Банку, в порядку, передбаченому Розділом II цих Правил.

         7.1.4. Кредитна картка надається Позичальникам на підставі Кредитного договору або Кредитного договору та Індивідуальної угоди, що укладається в рамках Кредитного договору (далі - Індивідуальна угода) або Повідомлення про надання додаткового кредиту (далі - Повідомлення), які є невід’ємною частиною Кредитного договору

         7.1.5. Умови та термін (дата) встановлення Банком ліміту кредитування/Доступного ліміту встановлюються Договором.

          7.1.6. Наявність у Банка підтвердження відправки інформаційного повідомлення на персональний та безпечний номер телефону Позичальника щодо дати встановлення ліміту кредитування/Доступного ліміту та умов Доступного ліміту є достатньою підставою вважати, що Позичальник належним чином повідомлений про дату встановлення ліміту кредитування/Доступного ліміту та про Доступний йому ліміт та його умови.

          7.1.7. Факт користування Позичальником коштами ліміту кредитування підтверджує згоду Позичальника з умовами кредитування, зазначеними в Договорі та інформаційних повідомленнях Банку, згаданих в п. 7.1.6. цих Правил.

        7.1.8. Позичальник зобов'язується щомісяця, у період з дня наступного після дати розрахунку мінімальної суми поповнення карткового рахунку (далі - Білінгової дати) до Дати платежу, зазначених в Кредитному договорі або в Індивідуальній угоді чи в Повідомленні, здійснювати поповнення Карткового рахунку на суму, що не менша мінімальної суми поповнення карткового рахунку (далі - Мінімальна сума поповнення Карткового рахунку), яку Банк зазначає в інформаційному повідомленні, що направляється Банком Позичальнику на персональний безпечний номер мобільного телефону, або яку Позичальник може дізнатися, зателефонувавши до Контакт-центру Банку, або яка зазначається Банком у щомісячній виписці про операції з Кредитною карткою, яку Позичальник може отримати у відділенні Банку.

          При цьому, мінімальна сума поповнення Карткового рахунку, внесена Позичальником з дня наступного після чергової Білінгової дати до Дати платежу (включно), зараховується Банком в рахунок погашення заборгованості за Договором згідно черговості погашення заборгованості за Договором, передбаченої п. 7.3.12. цих Правил.

     Мінімальна сума поповнення Карткового рахунку невнесена Позичальником на Картковий рахунок з дня наступного після Дати платежу за вирахуванням суми щомісячного платежу Позичальника на погашення заборгованості за операцією “спеціальний платіжний план” (у разі отримання) та/або з “кредитом “плати частинами”” за розрахунковий період вважається простроченою.

       7.1.9. Здійснення Позичальником першого поповнення Карткового рахунку з дати укладення Договору до дня наступного після першої Білінгової дати включно, та здійснення Позичальником наступних поповнень Карткового рахунку у період з дня наступного після Дати платежу до дня наступного після Білінгової дати включно, вважатиметься достроковим частковим погашенням зобов’язань за Договором при відсутності іншої заборгованості за Договором. Здійснення Позичальником дострокового часткового погашення зобов’язань за Договором, не звільняє Позичальника від обов’язку поповнення Карткового рахунку на суму, що не менша Мінімальної суми поповнення Карткового рахунку у період з дня наступного після Білінгової дати до Дати платежу, зазначеної в Договорі.

         7.1.10. Мінімальна сума поповнення Карткового рахунку розраховується Банком в Білінгову дату за формулою С = П+О+Н де, С - Мінімальна сума поповнення Карткового рахунку, П - сума поповнення за поточний період, О - сума непогашеного несанкціонованого овердрафту (у разі наявності); Н - сума не здійснених Позичальником обов’язкових поповнень попередніх періодів (у разі наявності)       

          7.1.10.3. Проценти та інші щомісячні платежі за користування кредитом нараховуються Банком щомісяця в білінгову дату (в дату розрахунку процентних платежів за користування кредитом) на залишок заборгованості за кредитом за фактичний строк користування кредитом за методом факт/360 і мають бути сплачені до дати платежу, зазначеної в Кредитному договорі або в Індивідуальній угоді чи в Повідомленні. З моменту нарахування процентів та інших щомісячних платежів залишок доступних коштів на рахунку зменшується на суму нарахованих процентів та інших щомісячних платежів. Комісії, що нараховуються в момент здійснення операції з карткою, мають бути сплачені до дати платежу, що наступає після найближчої білінгової дати...

          7.1.11. Позичальник доручає Банку з метою сплати нарахованих процентів, комісій, платежів за операцією “спеціальний платіжний план” (у разі надання) та/або платежів за “кредитом “плати частинами”” (у разі надання) та інших платежів за користування Кредитною карткою здійснювати договірне списання грошових коштів з рахунків Позичальника, відкритих у Банку в порядку, передбаченому Кредитним договором. Списання здійснюється в дату зарахування коштів Позичальником у межах зарахованої суми. Черговість погашення заборгованості Позичальника визначається в п.7.3.12. цих Правил.

         Сторони домовились, що у разі недостатності грошових коштів на Картковому рахунку Позичальника для виконання його розрахункових та/або касових документів та сплати комісії Банку за їх виконання, а також погашення наявної заборгованості Позичальника перед Банком за надані послуги (проведені операції) за цим Договором та іншими договорами, укладеними між Банком та Позичальником, сума такої заборгованості Позичальника списується Банком у першочерговому порядку, а прийняті розрахункові та/або касові документи Позичальника повертаються без виконання у порядку, передбаченому Договором.

        7.1.12. Сторони домовились, що у разі належного виконання Позичальником зобов’язань за Кредитним договором Банк може продовжити строк дії ліміту кредитування на умовах цих Правил та Кредитного договору та без укладання додаткових угод до Кредитного договору, кожного разу на той же строк, який зазначений в Повідомленні / в Індивідуальній угоді.

           У разі, якщо Позичальнику протягом строку дії ліміту кредитування Кредитної картки надано “кредит “плати частинами””, строк дії ліміту кредитування Кредитної картки може бути продовжено Банком за умови належного виконання Позичальником вимог Договору на строк дії ліміту кредитування Кредитної картки, що встановлений в Кредитному договорі, перебіг якого починається з найближчої відповідно до умов Кредитного договору Дати платежу.

         7.1.13. Сторони вважають, що продовження строку дії ліміту відбулось у разі, якщо за 30 календарних днів до закінчення терміну дії ліміту кредитування Банком не отримано від Позичальника заяви про відмову від подовження строку дії ліміту кредитування та Банком не направлено Позичальнику повідомлення про припинення строку дії ліміту кредитування.

        7.1.14. В разі, якщо строк дії ліміту кредитування Банком не продовжується, Банк направляє Позичальнику повідомлення про припинення строку дії ліміту кредитування не пізніше ніж за 30 календарних днів до дати припинення ліміту кредитування.

          7.1.15. Сторони домовились, що Банк може повідомити Позичальника про відмову у подовженні строку кредитування шляхом направлення відповідного рекомендованого листа на адресу Позичальника, зазначену в цьому Договорі, або інформування Позичальника інформаційним повідомленням на персональний безпечний номер мобільного телефону. Наявність у Банку підтвердження відправки такого повідомлення є достатньою підставою вважати, що таке подовження не відбулося, незалежно від факту отримання такого повідомлення Позичальником.

         7.1.16. Позичальник зобов’язаний повернути в повному обсязі одержану суму кредиту, сплатити заборгованість по Картковому рахунку та сплатити проценти, комісії, штрафні санкції та інші платежі, нараховані за користування/обслуговування кредиту, не пізніше останнього дня терміну дії ліміту кредитування та/або на дату подання Позичальником заяви про закриття Карткового рахунку”.

         Заборгованість боржника перед заявником до цього часу не погашена.

        За подання заяви з кредиторськими вимогами до боржника заявником сплачено судовий збір у розмірі 5   368,00 грн.

Відповідно до ст. 122 Кодексу України з питань банкрутства подання кредиторами грошових вимог до боржника та їх розгляд керуючим реструктуризацією здійснюються в порядку, визначеному цим Кодексом для юридичних осіб.

Керуючим реструктуризацією надано суду повідомлення про визнання кредиторських вимог заявника.

Згідно ст.  122 Кодексу України з процедур банкрутства  в ухвалі за результатами попереднього засідання суду, зокрема, зазначаються: 1) обов’язок керуючого реструктуризацією провести збори кредиторів, які мають відбутися не пізніше 14 днів з дня постановлення такої ухвали; 2) дата засідання господарського суду, яке має відбутися не пізніше 60 днів з дня постановлення такої ухвали, на якому буде розглянуто погоджений кредиторами план реструктуризації боргів або прийнято рішення про перехід до процедури погашення боргів чи про закриття провадження у справі.

Відповідно до  ст. 123 Кодексу України з процедур банкрутства протягом трьох робочих днів після постановлення ухвали за результатами попереднього засідання господарського суду арбітражний керуючий згідно з цією ухвалою письмово повідомляє кредиторів про місце і час проведення зборів кредиторів та організовує їх проведення. Участь кредиторів у зборах кредиторів, визначення кількості голосів кредиторів з правом вирішального голосу та учасників зборів кредиторів з правом дорадчого голосу здійснюються в порядку, визначеному цим Кодексом для юридичних осіб. 2. Основними завданнями зборів кредиторів у процедурі реструктуризації боргів боржника є: 1) розгляд звіту керуючого реструктуризацією про результати перевірки декларації про майновий стан боржника;2) розгляд проекту плану реструктуризації боргів боржника; 3) прийняття рішення про схвалення плану реструктуризації боргів боржника або про звернення з клопотанням до господарського суду про перехід до процедури погашення боргів боржника або про закриття провадження у справі про неплатоспроможність.  Проведення зборів кредиторів та голосування на них здійснюються в порядку, визначеному цим Кодексом для юридичних осіб.

За таких обставин,  слід зобов’язати  керуючого реструктуризацією боржника  у строк до    03.07.2023   повідомити кредиторів про місце і час проведення зборів кредиторів та організувати їх проведення відповідно до вимог ст. 123 Кодексу України з процедур банкрутства;  надати рішення зборів кредиторів, оформлене протоколом та прийняте відповідно до вимог ч. 8 ст. 123 Кодексу України з процедур банкрутства.

    Призначити  судове засідання  для розгляду погодженого кредитором плану реструктуризації боргів/  переходу до процедури погашення боргів/ про закриття провадження  та звіту про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками процедури реструктуризації заборгованості у справі.

         Керуючись ст.ст. 2, 122, 123 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 12, 234 ГПК України, суд

УХВАЛИВ

        Визнати грошові вимоги  Акціонерного товариства “УКРСИББАНК” на суму 143   556,44 грн., з яких: 101   469,99 грн – заборгованість за кредитом, 42   086,45 грн. – заборгованість за відсотками, з четвертою чергою задоволення.

Зобов’язати керуючого реструктуризацією включити вимоги Акціонерного товариства “УКРСИББАНК” до реєстру вимог кредиторів у відповідності до вимог Кодексу України з процедур банкрутства. Зобов’язати керуючого реструктуризацією включити витрати заявника  по сплаті судового збору за подання заяви у розмірі 5   368 грн 00 коп. до реєстру вимог кредиторів відповідно до ч. 2 ст. 133 Кодексу України з процедур банкрутства.

Зобов’язати  керуючого реструктуризацією боржника:

- у строк до   03.07.2023     повідомити кредиторів про місце і час проведення зборів кредиторів та організувати їх проведення відповідно до вимог ст. 123 Кодексу України з процедур банкрутства;  надати рішення зборів кредиторів, оформлене протоколом та прийняте відповідно до вимог ч. 8 ст. 123 Кодексу України з процедур банкрутства.

Призначити  судове засідання  для розгляду погодженого кредиторами плану реструктуризації боргів/переходу до процедури погашення боргів/про закриття провадження  та звіту про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками процедури реструктуризації заборгованості у справі,  на 10.08.2023 о 10-00.

Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Гетьманська, 4.

         Розмістити повний текст ухвали на сайті Господарського суду Запорізької області (https://zp.arbitr.gov.ua/sud5009/gromadyanam/advert/).

Звернути увагу учасників справи, що у разі необхідності отримання копії цього процесуального документу у паперовій формі, слід звернутись з відповідною заявою у справі до канцелярії суду.

 

Ухвала господарського суду набирає законної сили в порядку, передбаченому ст. 235 ГПК України. Повний текст ухвали буде складено протягом п’яти днів.

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку за правилами, визначеними ст. ст. 256-259 ГПК України.

 

Ухвалу складено та підписано-28.06.23.

 

 

      Суддя                                                                                                          О.О. Юлдашев

 

 

До уваги боржника, заявників, арбітражного керуючого у справі № 908/2802/22