flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги боржника - Руденка Миколи Анатолійовича, ГУ ДПС та ВДВС, справа № 908/2141/23

12 липня 2023, 10:06

номер провадження справи  26/30/23         

         р

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

УХВАЛА

   

 11.07.2023                                                                  Справа № 908/2141/23

 м.Запоріжжя Запорізької області

 

 Господарський суд Запорізької області у складі судді Юлдашева Олексія Олексійовича, розглянувши заяву  

      Боржника - фізичної особи Руденка Миколи Анатолійовича (адреса: 69006, м. Запоріжжя, вул. Валерія Лобановського, 28, кв. 21, РНОКПП 2171005673)

про неплатоспроможність

визнав їх достатніми для прийняття заяви про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність до розгляду.

 

Керуючись ст. ст. 116, 117 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. 233-235 ГПК України, суд

УХВАЛИВ:

 

Прийняти заяву про відкриття провадження (проваджень) у справі про неплатоспроможність до розгляду.

Присвоїти справі номер провадження 26/30/23.

Підготовче засідання призначити на 20.07.2023 року о 10 год 15 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Гетьманська, 4.

Зобов’язати надати:

Боржника - документи, що підтверджують наявність (відсутність) у боржника статусу фізичної особи-підприємця; довідку про наявність (відсутність) непогашеної судимості за економічні злочини, видану уповноваженим на це органом; опис майна боржника, що належить йому на праві власності, із зазначенням місцезнаходження або місця зберігання майна; копії документів, що підтверджують право власності боржника на майно; перелік майна, що перебуває у заставі (іпотеці) або є обтяженим в інший спосіб, його місцезнаходження, вартість, а також інформація про кожного кредитора, на користь якого вчинено обтяження майна боржника, - ім’я або найменування, місцезнаходження або місце проживання, ідентифікаційний код юридичної особи або реєстраційний номер облікової картки платника податків та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті), сума грошових вимог, підстава виникнення зобов’язань, а також строк їх виконання згідно із законом або договором; копії документів про вчинені боржником (протягом року до дня подання заяви про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність) правочини щодо належного йому нерухомого майна, цінних паперів, часток у статутному капіталі, транспортних засобів та угоди на суму не менше 30 розмірів мінімальної заробітної плати; відомості про всі наявні рахунки боржника (у тому числі депозитні рахунки), відкриті в банках та інших фінансово-кредитних установах в Україні та за кордоном, їх реквізити, із зазначенням сум грошових коштів на таких рахунках; копія трудової книжки (за наявності); відомості про роботодавця (роботодавців) боржника; декларація про майновий стан боржника за формою, затвердженою державним органом з питань банкрутства; докази авансування боржником на депозитний рахунок суду винагороди керуючому реструктуризацією за три місяці виконання повноважень; інформація про наявність (відсутність) непогашеної судимості за економічні злочини; інші документи, що підтверджують наявність підстав, визначених     статтею 115     цього Кодексу; пропозиції щодо реструктуризації боргів (проект плану реструктуризації боргів); надіслати на адресу кредиторів копію заяви про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність з доданими до неї документами, докази надіслання надати суду – для залучення до матеріалів справи.

ГУ ДПС у Запорізькій області - довідку про відкриті розрахункові рахунки боржника в банківських установах;

Вознесенівський ВДВС - довідку про наявність виконавчих документів щодо боржника та про вжиті заходи щодо стягнення безспірних сум з боржника; витяг з Державного реєстру виконавчих проваджень щодо виконавчих проваджень за участю боржника.

 

          Розмістити повний текст ухвали на сайті Господарського суду Запорізької області (https://zp.arbitr.gov.ua/sud5009/gromadyanam/advert/).

Звернути увагу учасників справи, що у разі необхідності отримання копії цього процесуального документу у паперовій формі, слід звернутись з відповідною заявою у справі до канцелярії суду.

 

         Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею – 11.07.2023р. 

 

 

 

 

      Суддя                                                                                                          О.О. Юлдашев

 

 

 

До уваги боржника - Руденка Миколи Анатолійовича, ГУ ДПС та ВДВС, справа № 908/2141/23