flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників процесу Лисичанська міська військова адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області та Управління освіти Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області у справі № 908/2672

28 серпня 2023, 15:21

До уваги учасників процесу Лисичанська міська військова адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області   та  Управління освіти Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області  у справі № 908/2672/23  (суддя Ярешко О.В.)

 

Повідомляємо, що суддею Господарського суду Запорізької області Ярешко О.В.  ухвалою від 28.0.2023 відкрито провадження у справі № 908/2672/23 за позовом: заступника керівника Луганської обласної прокуратури в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції в спірних відносинах: позивач-1: Лисичанська міська військова адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області; позивач-2: Управління освіти Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “Параллель-М ЛТД” про визнання недійсним договору в частині, стягнення 239  976,00 грн. Справу ухвалено розглядати у загальному позовному провадженні. Підготовче провадження призначено на  21.09.2023 о 12-00 год.

Відповідачам -1 та  -2 встановлено строк для подання до суду: - відзиву на позов із доказами, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи - протягом 15 днів з дня вручення даної ухвали; - заперечень на відповідь на відзив з документами, що підтверджують надіслання заперечень і доданих до нього доказів іншим учасникам справи - протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив. Явку представників учасників справи у засідання суду обов’язковою не визнано.

У разі необхідності рекомендувати ознайомитись  з матеріалами заяви у справі.

Отримати інформацію по справі можливо на офіційному веб-порталі Судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/sud5009/.

 

До уваги учасників процесу Лисичанська міська військова адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області   та  Управління освіти Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області  у справі № 908/2672/23  (суддя Ярешко О.В.)