flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Романчук Катерини Іванівни – справа №908/306/23 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Метінвест-Маріупольський ремонтно-механічний завод»

22 липня 2024, 10:46

До уваги Романчук Катерини Іванівни – справа №908/306/23 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Метінвест-Маріупольський ремонтно-механічний завод»

 

В провадженні Господарського суду Запорізької області перебуває справа №908/306/23 про банкрутство ТОВ «Метінвест-Маріупольський ремонтно-механічний завод».

У справі триває процедура розпорядження майном, повноваження розпорядника майна виконує арбітражний керуючий Сокол О.Ю., на підставі ухвали суду від 23.02.2023 у справі № 908/306/23.

В межах справи №908/306/23 про банкрутство ТОВ «Метінвест-Маріупольський ремонтно-механічний завод» до суду надійшла позовна заява Романчук К.І. до ТОВ «Метінвест-МРМЗ» про стягнення середнього заробітку за весь період затримки розрахунку при звільненні (справа 908/1127/24).

Повідомляється, що ухвалою від 17.04.2024 позовну заяву Романчук К.І. суд залишив без руху на підставі ст.174 ГПК України, з наданням заявнику десятиденного строку з дня вручення ухвали  для усунення недоліків позовної заяви шляхом:

подання заяви із зазначення відомостей про наявність чи відсутність електронного кабінету та надання  належних доказів  відправлення копії позовної заяви з додатками розпоряднику майна ТОВ «Метінвест-МРМЗ» - арбітражному керуючому Соколу О.Ю. у встановленому ст.172 ГПК України порядку; 

- визначення із розміром суми середнього заробітку за весь період розрахунку, який позивач просить стягнути з відповідача, та з урахуванням розміру заявленої суми - сплатити судовий збір у встановлених законодавцем порядку та розміру і докази сплати – надати суду;

- надання всіх наявних доказів, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги;

- надання письмової інформації щодо переліку документів та інших доказів, що зазначені у позовній заяві; зазначення доказів, які не можуть бути подані разом із позовною заявою (за наявності); зазначення щодо наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових або електронних доказів; наведення попереднього (орієнтовного) розрахунку суми судових витрат, які позивач поніс і які очікує понести в зв’язку із розглядом справи та зазначення  підтвердження позивача про те, що ним не подано іншого позову (позовів) до цього самого відповідача (відповідачів) з тим самим предметом та з тих самих підстав.

 

З текстом ухвали можна ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua /за контекстом номеру справи – 908/1127/24.