flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Шульги Анни Дмитрівни – справа №908/2465/22 про банкрутство ПрАТ «Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча».

22 липня 2024, 10:49

До уваги Шульги Анни Дмитрівни – справа №908/2465/22 про банкрутство ПрАТ «Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча».

 

В провадженні Господарського суду Запорізької області перебуває справа №908/2465/22 про банкрутство ПрАТ «ММК ім. Ілліча».

У справі триває процедура розпорядження майном, повноваження розпорядника майна виконує арбітражний керуючий Сокол О.Ю., на підставі ухвали суду від 19.12.2022 у справі № 908/2465/22.

В межах справи №908/2465/22 про банкрутство ПрАТ «ММК ім. Ілліча» до суду надійшла позовна заява Шульги Анни Дмитрівни до ПрАТ “ММК ім. Ілліча” про стягнення середнього заробітку за весь період затримки розрахунку при звільненні (справа № 908/1022/24).

Повідомляється, що ухвалою від 10.04.2024 позовну заяву Шульги А.Д. суд залишив без руху на підставі ст.174 ГПК України, з наданням заявнику десятиденного строку з дня вручення ухвали  для усунення недоліків позовної заяви шляхом:

- подання заяви із зазначенням відомостей про наявність чи відсутність електронного кабінету та надання  належних доказів  відправлення копії позовної заяви з додатками розпоряднику майна ПрАТ «ММК ім.Ілліча» - арбітражному керуючому Соколу О.Ю. у встановленому ст.172 ГПК України порядку; 

- визначення із розміром суми середнього заробітку за весь період розрахунку, який позивач просить стягнути з відповідача, та з урахуванням розміру заявленої суми - сплатити судовий збір у встановлених законодавцем порядку та розміру і докази сплати – надати суду;

- надання всіх наявних доказів, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги;

- надання письмової інформації щодо переліку документів та інших доказів, що зазначені у позовній заяві; зазначення доказів, які не можуть бути подані разом із позовною заявою (за наявності); зазначення щодо наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових або електронних доказів; наведення попереднього (орієнтовного) розрахунку суми судових витрат, які позивач поніс і які очікує понести в зв’язку із розглядом справи та зазначення  підтвердження позивача про те, що ним не подано іншого позову (позовів) до цього самого відповідача (відповідачів) з тим самим предметом та з тих самих підстав.

 

З текстом ухвали можна ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua /за контекстом номеру справи – 908/1022/24.