flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з нагоди утворення ситеми Господарських судів України

04 червня 2021, 15:02

Шановні колеги, судді у відставці, працівники апарату суду!

    Цьогоріч ми підводимо тридцятирічний рубіж створення та функціонування системи господарських судів України.

    За ці роки ми переживали різні періоди, в тому числі й складні, здавалось би безвихідні  ситуації, однак завжди виходили з них з честю.

    Нестабільне законодавство, суттєві зміни в системі судоустрою, створення нових органів та установ системи правосуддя, необхідність підтвердження діючими суддями права і здатності  відправляти судочинство, в умовах входження України до європейського співтовариства, внесли свої корективи в роботу господарських судів України.

    Численна кількість суддів вийшла у відставку і припинила здійснювати правосуддя. Суддівський корпус системи господарських судів значно зменшився, в той час як навантаження на кожного діючого суддю суттєво збільшилось, погіршились умови праці. Водночас, незважаючи ні на що, в наших лавах залишились віддані своїй справі люди, які продовжують щоденно сумлінно виконувати свою роботу в ім’я утвердження законності та верховенства права в господарському судочинстві.

    Дякую Вам за професіоналізм та витримку, багаторічну сумлінну і віддану працю, під час межуючу з самопожертвою, за щоденний вагомий внесок в загальну справу здійснення правосуддя.

    Бажаю Вам розширення горизонтів для досягнення нових висот в професійній діяльності, особистісного та кар’єрного зростання, родинного затишку та благополуччя.

 

 

    З повагою,

    в.о. голови Господарського суду

    Запорізької області                                                                                                                          А.О.  Науменко