flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення щодо УДППЗ «Укрпошта»

10 квітня 2014, 10:53

                                             Оголошення

                                                                                                 До уваги сторін!


          У зв’язку з тим, що поштові відправлення, що надсилаються до Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, повертаються на адресу суду та на даний час УДППЗ «Укрпошта» взагалі не приймає будь-які поштові відправлення для надсилання до АРК та м. Севастополь, просимо у позовних заявах (заявах), в яких стороною є фізична або юридична особа, зареєстрована у АРК та м. Севастополь, що подаються до господарського суду Запорізької області, обов’язково зазначати інші засоби зв’язку, а саме: телефон/факс або адресу електронної пошти.
         Також, повідомляємо, що відповідно до листа Запорізької дирекції УДППЗ «Укрпошта» від 08.04.2014 № 04-16-514 УДППЗ «Укрпошта» здійснює повернення грошових коштів за поштові відправлення, що повернулися з АРК та м. Севастополь.
         Для отримання відшкодування (повернення) плати за пересилання поштових відправлень, відправнику необхідно направити до ЗД УДППЗ «Укрпошта» листа/заяву з проханням повернути кошти за пересилання поштових відправлень. До листа необхідно додати розрахунковий чек, копію списку ф. 103 у разі, якщо пересилалася партія поштових відправлень, зазначити банківські реквізити, на які необхідно провести зарахування коштів.