flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Новим Роком та Різдвом Христовим!

31 грудня 2020, 09:41

Дорогі колеги, користувачі судових послуг, українці!

 

Відходить в минуле ще один рік. Рік складний в усіх сенсах для кожного з нас. Рік надзвичайно великих та болючих втрат, випробувань на стійкість, незламність, силу волі, міцність духу, людяність, здатність згуртовуватись та співпереживати. Рік, який поставив кожного перед вибором напрямку подальшого життєвого шляху, пошуку нових можливостей для розвитку та самореалізації, дієвих форм комунікації та співпраці. Рік, який, однак, змусив кожного українця з іншого боку поглянути на життя, переосмислити життєві цінності та орієнтири, навчив сильніше цінувати близьких та рідних, радіти звичайним  життєвим  речам.

Від себе особисто та всього колективу Господарського суду Запорізької області вітаю Вас з наступаючим Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Щиро бажаю, щоб прийдешній  2021 рік став для кожного з Вас щасливим, багатим на радісні події, приємні звістки, нові звершення, укріпив віру в майбутнє, відкривши нові горизонти та можливості.

Хай в Новому році ваші домівки будуть сповнені затишком, любов’ю та розумінням. Хай в ці новорічні та Різдвяні свята неодмінно збудеться все про що кожен мовчить, але молиться.

Миру Вам та вашим сім’ям, терпіння та добра, радості та удачі.

 

З повагою,

голова Господарського суду

Запорізької області                                                           М.В. Мірошниченко