flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Карантинні обмеження продовжують діяти до 25 січня 2021 року.

05 січня 2021, 10:29

Шановні користувачі судових послуг!

 

Звертаємо вашу увагу, що у зв’язку з продовженням Постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.202020 року №1236  загальнодержавного карантину з 19 грудня 2020 до 28 лютого 2021 року та встановлення додаткових заборон до обмежувальних протиепідемічних заходів з 08 січня до 25 січня 2021 року, раніше запроваджені в суді карантинні обмеження продовжують діяти до 25 січня 2021 року.

Зокрема:

- не проводиться особистий прийом громадян керівництвом суду, масові заходи, не пов’язані з процесуальною діяльністю суду (круглі столи, семінари, дні відкритих дверей, тощо);

- пропуск учасників судових засідань до приміщення суду здійснюється не раніше, ніж за 15 хвилин до часу призначеного судового засідання, що вказаний в ухвалі суду.

У випадку відсутності у відвідувача відповідного процесуального документу – час судового засідання встановлюється на підставі довіреності, ордеру, договору про правову допомогу у яких наявна назва або реквізити сторони у справі, відповідно до списку справ, призначених до розгляду в цей день.

Доступ до приміщення суду інших осіб, які   не  є  учасниками   судових   процесів здійснюється за погодженням з головуючим суддею.

Відділ автоматизованого документообігу суду, обробки та контролю виконання документів (канцелярія) здійснює прийом документів від учасників процесу з 09:00 до 15:00 год.

Учасникам судових процесів та відвідувачам суду рекомендується утриматися від відвідування суду у разі відсутності нагальної потреби, а будь-які звернення (заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, тощо) подавати:

засобами поштового зв’язку: 69001, м. Запоріжжя, вул. Гетьманська, 4;

за допомогою електронної пошти: inbox@zp.arbitr.court.gov.ua;

за допомогою сервісу «Електронний суд»;

за допомогою сервісів «Електронна форма звернення громадян», «Електронний інформаційний запит на отримання публічної   інформації», що розміщені на офіційному веб-сайті суду в розділі «Громадянам».

Ознайомлення учасників судового процесу з  матеріалами судової справи (за  наявності такої технічної можливості) здійснюється  в дистанційному режимі, шляхом   надсилання сканкопій матеріалів справи на  електронну  адресу, зазначену у відповідній заяві.

Забороняється:

- вхід до приміщення Господарського сулу Запорізької області відвідувачам суду без засобів індивідуального захисту, зокрема вдягнутого   респіратора  або захисної маски;

 допуск у приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель, підвищена температура).

 

За повідомленням прес-служби суду