flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання співробітників ТУ ССО у Запорізькій області в Господарському суді Запорізької області

05 лютого 2021, 14:08

Сьогодні на базі Господарського суду Запорізької області пройшли  тактико-спеціальні навчання співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Запорізькій області із залученням працівників Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, та рятувальників Головного управління ДСНС України в Запорізькій області. Метою проведення навчань було вдосконалення професійного рівня судових охоронців та їх здатності виконувати завдання з охорони й забезпечення безпеки органів та установ системи правосуддя.

В рамках заходу було проведено навчання працівників апарату суду з виявлення вибухонебезпечних предметів, відпрацьовано чіткий алгоритм дій під час евакуації працівників та відвідувачів суду у випадку надходження повідомлення про замінування.

Значну увагу було приділено також протипожежному тренуванню судових охоронців та працівників суду. Відпрацьовано порядок дій у випадку виникнення пожежі або задимлення в приміщенні суду. Проведено практичні заняття щодо використання засобів пожежогасіння.

В ході спільних навчань було змодельовано ряд ситуацій пов’язаних з порушенням громадського порядку в приміщенні суду під час судового засідання. Припинено порушення громадського порядку з залученням поліції діалогу до вирішення конфліктних питань.

 

За повідомленням прес-служби суду