flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робота суду в умовах перебування Запорізької області в «червоній» карантинній зоні

18 жовтня 2021, 16:40

Робота суду в умовах перебування Запорізької області в «червоній» карантинній зоні

Шановні користувачі судових послуг, з 18.10.2021 року  згідно з рішенням Державної комісії ТЕБ та НС  на території Запорізької, Донецької, Дніпропетровської, Одеської та  Херсонської областей, встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2, у зв’язку з чим до громадян  застосовано карантинні обмеження «червоного» рівня епіднебезпеки.

З огляду на викладене, з урахуванням специфіки роботи суду, враховуючи збільшення кількості працівників суду, які захворіли на гостру респіраторну хворобу COVID-19, звертаємо Вашу увагу, що раніше застосовані до відвідувачів суду та учасників судових проваджень обмежувальні та профілактичні заходи зберігаються.

Зокрема:

- припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;

  • обмежується допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань;
  • обмежується допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель).
  • прийом документів канцелярією суду, здійснюється відповідно до раніше оприлюдненого порядку, а саме:
  1. прийом документів, які передаються до канцелярії суду нарочно здійснюється до 13:00 год. та за допомогою скриньки для кореспонденції, встановленої у приміщенні суду біля посту охорони. Виїмка документів із скриньки поштової кореспонденції здійснюється працівниками відділу автоматизованого документообігу суду, обробки та контролю виконання документів щогодини;
  2. шляхом надсилання документів до суду засобами поштового зв’язку (Нової пошти);
  3. шляхом надсилання документів до суду електронною поштою суду з накладанням кваліфікованого електронного цифрового підпису;
  4. шляхом надсилання документів до суду засобами підсистеми «Електронний суд».

 

Окрім того, нагадуємо Вам про можливість участі в судових засіданнях за допомогою засобів  відеоконференцзв’язку.

 

Дякуємо за розуміння!