flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тимчасово не працює підсистема ЄСІТС «Електроннний суд»

30 листопада 2021, 10:26

Тимчасово не працює підсистема ЄСІТС «Електроннний суд»

Шановні користувачі судових послуг, з 29 листопада 2021 року після встановлення оновлень в КП «ДСС» в суді тимчасово не працює підсистема ЄСІТС «Електронний суд».

З огляду на вказані обставини здійснити реєстрацію процесуальних документів, надісланих до «Електронного суду» неможливо. З зазначених причин інформація про реєстрацію позову чи іншого процесуального документу не відображається в кабінеті «Електронного суду» користувача.

Керівництвом суду надіслано відповідний запит до Державного підприємства «Інформаційні судові системи» про усунення технічних проблем, пов’язаних з роботою  «Електронного суду» в найкоротші строки.

Після усунення проблем в роботі підсистеми всі надіслані до неї заяви будуть зареєстровані в хронологічному порядку їх надходження, інформація про їх реєстрацію буде доступна в кабінеті «Електронного суду».

Про відновлення роботи підсистеми «Електронний суд» буде повідомлено додатково.

Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. Вживаємо всіх заходів до усунення ДП «ІСС» технічних проблем в роботі підсистеми, з метою недопущення порушення процесуальних прав учасників процесу.