flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Окрема ухвала господарського суду Запорізької області від 03.07.2014 р. розглянута Мелітопольською міською радою Запорізької області, якою вжито необхідних заходів до усунення зазначених порушень

02 вересня 2014, 15:14

 

Господарським судом Запорізької області розглянуто справу за позовом Запорізького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України до Комунального підприємства “Ритуальна служба “Ритуал” Мелітопольської міської ради про стягнення 9 125,00 грн.

За результатами розгляду справи судом прийнято рішення від 03.07.2014 р., яким позовні вимоги задоволено у повному обсязі.

Також, 03.07.2014 р. судом винесено окрему ухвалу, у якій зазначено, що на розгляді у господарського суду Запорізької області перебувала не одна справа за позовами Запорізького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України до Комунального підприємства “Ритуальна служба “Ритуал” Мелітопольської міської ради, пов’язані із порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, зокрема у вигляді неподання інформації на вимогу голови ЗТВ АМК України у встановлений за строк, за що нараховувався штраф, який Комунальне підприємство “Ритуальна служба “Ритуал” Мелітопольської міської ради неодноразово сплачувало несвоєчасно.

За несвоєчасну сплачу штрафу Комунальному підприємству “Ритуальна служба “Ритуал” Мелітопольської міської ради неодноразово нараховано пеню, в цій справі у розмірі 4 125, 00 грн., яка стягнута судом, тобто місцевому бюджету завдано додаткових збитків, а також стягнуто у дохід Державного бюджету України судовий збір.

Вказане свідчить про неналежне виконання своїх обов’язків посадовими особами КП “Ритуальна служба “Ритуал” Мелітопольської міської ради, що спричиняє збитки місцевому бюджету м. Мелітополь.

Комунальне підприємство «Ритуальна служба «Ритуал» Мелітопольської міської ради Запорізької області виконало рішення господарського суду Запорізької області від 03.07.2014 р. у справі №908/1593/14, сплативши до Державного бюджету України штраф у розмірі 5 000,00 грн. та пеню у розмірі 4 125,00 грн.

Окрема ухвала господарського суду Запорізької області від 03.07.2014 р. розглянута Мелітопольською міською радою Запорізької області, якою вжито необхідних заходів до усунення зазначених порушень.