flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт щодо роботи «гарячої» телефонної лінії господарського суду Запорізької області

03 вересня 2014, 16:40

 

ЗВІТ

Щодо обліку телефонних дзвінків та звернень,

які надійшли на «гарячу» телефонну лінію господарського суду Запорізької області

у серпні 2014 року 

За звітний період надана відповідь на 13 дзвінків (звернень), які надійшли на «гарячу»  телефонну лінію господарського суду Запорізької області.

            Дзвінки надійшли з наступних регіонів: 2 – м. Запоріжжя; 2 – Запорізька область; 2 – м. Київ; 3 – м. Донецьк; 2 – м. Львів; 2 – м. Харків

            Більшість дзвінків (звернень) стосувались наступних питань: як працює канцелярія суду; як доїхати до суду; як направити документи до суду електронним зв’язком; щодо роботи ДАГС; щодо подання, розгляду апеляційних скарг ДАГС та повернення справ з ДАГС; щодо руху справ та щодо розгляду справ (відкладення, видача наказів, тощо); щодо неотримання процесуальних документів та номерів та дат поштових відправлень; щодо направлення процесуальних документів та номерів та дат поштових відправлень; щодо відео конференцзв’язку.

На всі зареєстровані дзвінки (звернення) були надані обґрунтовані та повні відповіді. Відповідна інформація за зверненнями була передана суддям, в провадженні якого перебували справи, по яким надійшли дзвінки.