flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Листування для учасників судового процесу міст Донецька та Макіївки

03 жовтня 2014, 11:37

   

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги учасників судового процессу.

  

       З 17.09.2014 року поновлено роботу деяких відділень поштового зв’язку міста Донецьк та міста Макіївка. У відділеннях поштового зв’язку м. Донецьк та м. Макіївка буде організовано приймання всіх видів поштових відправлень та видачу тільки реєстрованих поштових відправлень(без здійснення доставки).Обов’язковою умовою при прийманні реєстрованих поштових відправлень адресатам м. Донецьк та м. Макіївка є зазначення на супровідних бланках та конвертах поштових відправлень номера телефону адресата з метою інформування його про надходження відправлення.

      Поштові відправлення адресати будуть одержувати безпосередньо у приміщенні відділень поштового зв’язку, міст Донецька та Макіївки.

     З метою здійснення господарським судом Запорізької області своєчасного надсилання поштових відправлень адресатам м. Донецьк та м. Макіївка учасникам судового процесу необхідно надавати суду всю наявну інформацію про засоби зв’ язку з ними(,номера телефонів, факсів та адресу електронної пошти ).

    За відсутності вищевказаних відомостей поштові відправлення у зазначені населені пункти не будуть здійснюватися відділеннями поштового зв’ язку.