flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо порядку надсилання поштової кореспонденції сторонам, які знаходяться у зоні АТО

17 жовтня 2014, 15:13
За повідомленням Запорізької дирекції УДППЗ "Укрпошта" від 14.10.2014 № 04-16-1448 станом на 08.10.2014 не здійснюється приймання для пересилання поштових відправлень до населених пунктів:
 
- Донецької області:
 
Амвросіївського, Старобешівського, Шахтарського, Ясинуватського, Новоазовського, Тельманівського районів;
 
Міст: Горлівка, Дебальцеве, Докучаєвськ, Єнакієве, Кіровське, Сніжне, Торез, Харцизьк та с. Комуна Артемівського р-ну;
 
- Луганської області:
 
Антрацитівського, Краснодонського, Лутугинського, Перевальського, Попаснянського, Свердловського, Слов'яносербського, Станично-Луганського районів
 
Міст: Алчевськ, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Луганськ, Первомайськ, Ровеньки, Стаханів.
 
До інших населених пунктів Донецької та Луганської областей пересилання поштових відправлень здійснюється в звичайному порядку.
 
До адресатів міст Донецьк та Макіївка приймаються лише реєстровані поштові відправлення із обов'язковим зазначенням номера телефону адресата.
 
У зв'язку з цим:
 
- копії судових рішень (ухвал та інших процесуальних документів) господарського суду Запорізької області  тимчасово не відправлятимуться учасникам судового процесу, що розташовані чи мешкають у зазначених регіонах;
 
- не відправлені судові рішення зберігатимуться у господарському суді Запорізької області до поновлення УДППЗ "Укрпошта" приймання для пересилання зазначеної кореспонденції.
 
Звертаємо увагу на те, що на офіційному веб-сайті господарського суду Запорізької області в мережі Інтернет у розділі "Списки справ, призначених до розгляду" розміщено перелік справ, призначених до розгляду у господарському суді Запорізької області.
 
Крім того, уповноважені представники учасників судового процесу мають можливість отримати не надіслані судові рішення у господарському суді Запорізької області за адресою: вул. Шаумяна, 4/ Тюленіна, 21; місто Запоріжжя.
 
Також, для доступу до судових рішень судів загальної юрисдикції відповідно до приписів Закону України "Про доступ до судових рішень" Державна судова адміністрація України забезпечує ведення Єдиного державного реєстру судових рішень. Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України. Для реалізації права доступу до судових рішень, внесених до Реєстру, користувачу надаються можливості пошуку, перегляду, копіювання та роздрукування судових рішень або їхніх частин.
 
Просимо ставитися з порозумінням до ситуації, що склалася.