flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ПП «СПАРК» та ТОВ «Донбаське промислово-транспортне підприємство»

03 грудня 2014, 15:15
номер провадження справи 27/138/14
 
                                                                          Г о с п о д а р с ь к и й  с у д
                                                                         З а п о р і з ь к о ї  о б л а с т і
У Х В А Л А
про порушення провадження у справі
 
03.12.2014р.                                                                                    Справа № 908/5399/14
 
Суддя Дроздова С.С., розглянувши матеріали,
За позовом: Приватного підприємства «СПАРК» (86000 Донецька область, м. Ясинувата, вул. Складська, 1)
до Товариства з обмеженою відповідальністю «Донбаське промислово-транспортне підприємство» (83052 м. Донецьк, пр. Ілліча, 100)
про стягнення 531 539 грн. 72 коп.
Керуючись статтями  61, 64, 65 ГПК України, суд –
 
У х в а л и в:
 
1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.
2. Присвоїти справі номер провадження 27/138/14.              
3. Справу призначити до розгляду на   25 грудня 2014р. об 11 год.  40  хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 2, каб. 116.
              4. Явку в засідання представників сторін визнати обов'язковою. 
5. В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати надати:
Позивача: оригінали документів, які посвідчують правовий статус підприємства для огляду (завірені належним чином копії у справу), нормативне та документальне обґрунтування заявлених вимог, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців,щодо адреси відповідача та знаходження його на теперішній час в державному реєстрі на день розгляду справи, оригінал договору № 51/13 від 11.06.2013р. з додатками, змінами та доповненнями, надати суду документальні докази повного або часткового виконання грошового зобов’язання відповідачем (платіжні документи, доручення, прибуткові касові ордери, банківські виписки, виписки з рахунків, довідки руху коштів по рахунках тощо), двосторонній акт звірки, в якому відобразити всі документи первинної бухгалтерської звітності на день розгляду справи, оригінали документів доданих до позову, листування між сторонами по суті спору з доказами направлення або вручення кореспонденції, довідку про повні банківські реквізити, довіреність на представника.
Відповідача:оригінали документів, які посвідчують правовий статус підприємства для огляду (завірені належним чином копії у справу), нормативне та документальне обґрунтування заперечень проти позовних вимог згідно діючого законодавства – письмовий відзив на позовну заяву, відзивна позовну заяву представити суду і до судового засідання направити на адресу позивача (докази відправлення надати в судове засідання), оригінал договору № 51/13 від 11.06.2013р. з додатками, змінами та доповненнями, надати суду документальні докази повного або часткового виконання грошового зобов’язання перед позивачем (платіжні документи, доручення, прибуткові касові ордери, банківські виписки, виписки з рахунків, довідки руху коштів по рахунках тощо), у випадку несплати – письмово обґрунтувати причини та надати суду всі документи на підтвердження ваших доводів, двосторонній акт звірки, в якому відобразити всі документи первинної бухгалтерської звітності, на день розгляду справи, довідку про повні банківські реквізити, листування між сторонами по суті спору з доказами направлення або вручення кореспонденції, довіреність на представника.
 
Зобов’язати державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Запорізького міського управління юстиції Головного управління юстиції у Запорізькій області (69063 м. Запоріжжя, вул. Дзержинського, 5), відповідно до статті 20 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”, надати: витяг (довідку) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Донбаське промислово-транспортне підприємство» (83052 м. Донецьк, пр. Ілліча, 100, код ЄДРПОУ 31366355)
 
 
                  Суддя                                                                                            С.С. Дроздова
 
Попередити сторони, що у разі невиконання вимог суду, викладених в ухвалі, суд має право згідно з п. 5 ст. 83 ГПК України, стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф до 1700 грн. 00 коп. за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.