flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги публічного акціонерного товариства комерційного банку “ПРИВАТБАНК” та фізичної особи-підприємця Верьовкіної Н.А.

04 грудня 2014, 15:57
 номер провадження справи 17/132/14
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
УХВАЛА 
                 про порушення провадження у справі               
            01.12.2014                                                                                                                     Справа № 908/5408/14 
 
Суддя Корсун В.Л., розглянувши матеріали   
за позовною заявою: публічного акціонерного товариства комерційного банку “ПРИВАТБАНК”, 49094, м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемоги, буд. 50
до відповідача: фізичної особи-підприємця Верьовкіної Наталії Анатоліївни, 84302, Донецька область, м. Краматорськ, вул. Воровського, буд. 51
про стягнення 24    677,27 грн.
 
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду    
Керуючись статтями 21, 43, 45, 61, 64, 65, 86 ГПК України, суд
 
УХВАЛИВ:
 
1. Прийняти позовну заяву публічного акціонерного товариства комерційного банку “ПРИВАТБАНК” до розгляду та порушити провадження у справі № 908/5408/14, якій присвоїти                 № провадження 17/132/14.
2. Судове засідання призначити на 24.12.14 о/об 10  год. 00  хв.  
   3. Розгляд справи відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: м. Запоріжжя, вул. Шаумяна, буд. 4/Тюленіна, буд. 21, (корпус № 1), кабінет № 219.
В судове засідання надати:         
позивачу - оригінали: належним чином оформлене доручення на представника; письмові нормативні, у т.ч. витяги із законодавства і документальні обґрунтування заявлених вимог; письмово обґрунтувати позовні вимоги зазначивши період (точні дати), за який нарахована сума заборгованості за кредитом (окремо), заборгованість по процентах за користування кредитом (окремо), пені за несвоєчасне виконання зобов’язань за договором (окремо) та заборгованість по комісії за користування кредитом (окремо); зобов’язати позивача надати суду розрахунки заборгованості по процентах за користування кредитом (окремо), пені за несвоєчасне виконання зобов’язань за договором (окремо) та комісії (окремо) із зазначенням у кожному із таких розрахунків чіткого періоду нарахування, тобто дати початку нарахування та дати закінчення нарахування (процентів, комісії та пені), із визначенням в кожному окремому періоді нарахування суми заборгованості, на яку нараховуються проценти, комісія та пеня, докладний розрахунок суми позову та всі документи на його підтвердження і обґрунтування - надати суду, у т.ч. вказавши посаду прізвище, ім’я та по-батькові особи, яка склала такий розрахунок; надати суду заяву відповідача про відкриття поточного рахунку; докази надання кредитного ліміту відповідачу у розмірі 17000 грн. із наданням підтверджуючих документів (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу тощо); виписка банку з 01.06.14 по 07.11.14 по рахунку відповідача та письмові пояснення щодо обставин, які вказана виписка на думку позивача підтверджує; претензію позивача від 06.10.14 за вих. № 20613КТН3S1BU до відповідача, з доказами її направлення та отримання останнім; результат розгляду відповідачем вищевказаної претензії (за наявності); всі первинні документи (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу) на підтвердження проведення оплати спірної суми повністю або частково (за наявності); довідку про повні банківські реквізити; все листування між сторонами у справі по суті спору з доказами його направлення та отримання відповідачем (за наявності); належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.
відповідачу - оригінали: документів, які посвідчують правовий статус (свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до ЄДР); належним чином оформлене доручення на представника; письмові нормативні обґрунтування своїх заперечень на позов із наданням витягів із законодавства; надати детальний та обґрунтований контррозрахунок суми позову; письмовий відзив на позовну заяву з письмовими нормативними обґрунтуваннями своїх заперечень (за наявності) на позов та наданням витягів із законодавства; заяву відповідача про відкриття поточного рахунку; результат розгляду відповідачем вищевказаної претензії (за наявності); всі первинні документи (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу) на підтвердження проведення оплати спірної суми повністю або частково (за наявності), у випадку не сплати - письмово обґрунтувати причини та надати суду всі документи на підтвердження доводів; довідку про повні банківські реквізити; все листування між сторонами у справі по суті спору з доказами його направлення відповідачем позивачу та отримання позивачем (за наявності); належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.
4. Зобов’язати сторони (позивача та відповідача), з ініціативи позивача, провести звірку взаємних розрахунків на предмет з’ясування суми заборгованості за спірним договором у цій справі. Оригінал акту звірки взаємних розрахунків скріплений підписами уповноважених осіб - керівником та головним бухгалтером як позивача так і відповідача, а також та скріплений відбитком печатки кожної із сторін надати до господарського суду. У разі ухилення однієї з сторін від звірки розрахунків чи перешкоджання її здійсненню, ін. стороні надати відповідні докази.
5. Звернути увагу позивача та відповідача на те, що відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів “Згідно з оригіналом”, назва посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії і проставляють нижче реквізиту 23 (п. 5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003).
6. Явку в судове засідання уповноважених представників сторін визнати обов'язковою. 
7. Екземпляр даної ухвали надіслати сторонам у справі до відому та виконання.
 
Попередити сторони про відповідальність за невиконання вимог ухвали суду відповідно до ст. 83 ГПК України (штраф до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).                                                     
 
Суддя                                                                                               В.Л. Корсун