flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “Везувій Сервіс” та ПАТ “Донецьксталь” - металургійний завод”

04 грудня 2014, 16:05
 номер провадження справи 17/125/14
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
УХВАЛА 
          про порушення провадження у справі               
 
18.11.2014                                                                                                                                         Справа №    908/5003/14 
 
Суддя Корсун В.Л., розглянувши матеріали   
за позовною заявою: товариства з обмеженою відповідальністю “Везувій Сервіс”, 49029,             м. Дніпропетровськ, вул. Володарського, буд. 18
до відповідача: приватного акціонерного товариства “Донецьксталь” - металургійний завод”, 83062, м. Донецьк, вул. Івана Ткаченка, 122, тел. (062)332-54-61
про стягнення 284    000,89 грн.
 
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду    
 
Керуючись статтями 21, 43, 45, 61, 64, 65, 86 ГПК України, суд
                                                          
УХВАЛИВ:
 
1. Прийняти до розгляду позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю “Везувій Сервіс” та порушити провадження у справі № 908/5003/14, якій присвоїти № провадження 17/125/14.
2. Судове засідання призначити на    10.12.14_  о/об  _ 11      год.     30    хв.  
3. Розгляд справи відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: м. Запоріжжя, вул. Шаумяна, 4/Тюленіна, 21/, (корпус № 1), кабінет № 219.
В судове засідання надати:         
            позивачу оригінали: документів, які посвідчують правовий статус (статут, довідку про включення до ЄДРПОУ, свідоцтво про державну реєстрацію); належним чином оформлене доручення на представника; письмові нормативні, у т.ч. витяги із законодавства і документальні обґрунтування заявлених вимог; письмово обґрунтувати позовні вимоги, зазначивши період (точні дати), за який нараховано суму основного боргу; докладний розрахунок суми позову та всі документи на його підтвердження і обґрунтування - надати суду; договір від 07.12.11 № 3300004251 (оригіналсуду для огляду, читаєму копію - до справи) у повному обсязі з усіма додатками, доповненнями та додатковими угодами, докази виконання вказаного договору сторонами за спірний період, в т.ч. товарно-транспортні накладні, видаткові накладні, податкові накладні, рахунки на оплату (з доказами їх отримання відповідачем), довіреності на отримання представником відповідача товарно-матеріальних цінностей від товариства з обмеженою відповідальністю “Везувій Сервіс”; обґрунтувати розрахунок суми позовних вимог в розмірі 186    764,13 грн., в якому не врахований платіж відповідача проведений 21.05.13 в сумі 24    468,78 грн.; довідку про повні банківські реквізити; все листування з відповідачем у справі по суті спору, з доказами його направлення та отримання останнім (за наявності); належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.
відповідачу - оригінали: документів, які посвідчують правовий статус (статут, довідку про включення до ЄДРПОУ, свідоцтво про державну реєстрацію); письмовий відзив на позовну заяву з письмовими нормативними обґрунтуваннями своїх заперечень (за наявності) на позов та наданням витягів із законодавства; докази на підтвердження своєї правової позиції; надати детальний та обґрунтований контррозрахунок суми позову, в якому зазначити періоди (місяці, роки), за які утворилась заборгованість, у т. ч. вказати суму погашеної заборгованості (у випадку погашення), з посиланням на всі підтверджуючі документи; договір від 07.12.11 № 3300004251 (оригіналсуду для огляду, читаєму копію - до справи) у повному обсязі з усіма додатками, доповненнями та додатковими угодами, докази виконання вказаного договору сторонами за спірний період, в т.ч. товарно-транспортні накладні, видаткові накладні, податкові накладні, рахунки на оплату, довіреності на отримання представником відповідача товарно-матеріальних цінностей від товариства з обмеженою відповідальністю “Везувій Сервіс”; всі первинні документи (за наявності) на підтвердження сплати відповідачем спірної суми повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу) надати до суду, а у випадку не сплати – письмово обґрунтувати причини та надати суду всі документи на підтвердження доводів; довідку про повні банківські реквізити; все листування між сторонами у справі по суті спору з доказами його направлення та отримання позивачем (за наявності); належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.
4. Зобов’язати сторони (позивача та відповідача), з ініціативи позивача, провести звірку взаємних розрахунків на предмет з’ясування суми заборгованості за договором від 07.12.11 № 3300004251 за спірний період станом на час розгляду справи судом. Акт звірки взаємних розрахунків скріплений підписами уповноважених осіб - керівником та головним бухгалтером як позивача, так і відповідача та посвідчений відбитком печатки кожної із сторін (окремо) надати до суду.
У разі ухилення однієї з сторін від звірки розрахунків чи перешкоджання її здійсненню, іншій стороні надати відповідні докази.
5. Звернути увагу позивача та відповідача на те, що відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів “Згідно з оригіналом”, назва посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії і проставляють нижче реквізиту 23 (п. 5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003), затвердж. наказом Держспоживстандарту України 07.04.03 № 55).
6. Явку в судове засідання представників сторін визнати обов'язковою. 
7. Екземпляр даної ухвали надіслати сторонам у справі до відому та виконання.
 
 
Суддя                                                                                               В.Л. Корсун
 
 
                Попередити сторони про відповідальність за невиконання вимог ухвали суду відповідно до ст.83 ГПК України (штраф до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).