flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Державного підприємства “Регіональні електричні мережі” в особі Донецької філії Державного підприємства “Регіональні електричні мережі” та Державного підприємства “Макіїввугілля”

04 грудня 2014, 16:21


 

 номер провадження справи 35/137/14         
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
УХВАЛА 
             про порушення провадження у справі               
 
 19.11.2014                                                                           Справа №    908/5017/14 
Суддя Топчій О.А., розглянувши матеріали
За позовом Державного підприємства “Регіональні електричні мережі” в особі Донецької філії Державного підприємства “Регіональні електричні мережі”, м. Донецьк
до Державного підприємства “Макіїввугілля”, м. Макіївка, Донецька область
про стягнення 206  920  783, 91 грн.
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
Керуючись статтями 61, 64, 65 ГПК України, суд
УХВАЛИВ:
1.    Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі. Присвоїти справі номер провадження 35/137/14.
2.    Справу призначити до розгляду на 09.12.2014 р. о 14 год. 30 хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м.    Запоріжжя, вул.    Тюленіна, 21 / вул.   Шаумяна, 4, корпус 2, каб.    113.
3.    В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати сторони надати:
Позивачу: оригінали документів, доданих до позовної заяви на огляд суду; документи, які підтверджують правовий статус підприємства (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку облстатуправління про включення до Єдиного реєстру підприємств України ‑    оригінали суду для огляду, копії в справу); нормативне та документальне обґрунтування заявлених вимог з посиланням на конкретні норми матеріального права (витяги з закону) та документальні докази; листування з відповідачем по суті спору (з доказами направлення або вручення вихідної кореспонденції); звірити розрахунки з відповідачем, акт звірки надати до суду; надати детальний розрахунок пені з зазначенням періоду та підстав нарахування.
Відповідачу: документи, які підтверджують правовий статус підприємства (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку облстатуправління про включення до Єдиного реєстру підприємств України ‑    оригінали суду для огляду, копії в справу); запропонувати надати обґрунтований відзив на позовну заяву, докази на підтвердження своєї позиції по справі; листування з позивачем по суті спору (з доказами направлення або вручення вихідної кореспонденції); при наявності заперечень щодо розрахунку позивача – надати контррозрахунок.
Витребувані документи необхідно подати до 04.09.2014р. через канцелярію суду, копії документів слід засвідчувати відповідно до вимог п. 5.27 ДСТУ 4163-2003, згідно якого відмітку про засвідчення копії документа складаються за слів: “Згідно з оригіналом”, назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.
Визнати обов’язковою явку та викликати в судове засідання представників сторін з належним чином оформленими повноваженнями.
 
Суддя                                                                                                                               О.А. Топчій