flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Маріупольського міжрайонного прокурора в нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері та ТОВ «Маріупольський Металургійний комбінат імені Ілліча»

04 грудня 2014, 17:02

 

номер провадження справи 5/110/14 

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
Запорізької області
УХВАЛА
про порушення провадження
 
01.12.2014                                                                                                                             Справа № 905/2119/14-908/5413/14
 
За позовом: Маріупольського міжрайонного прокурора в нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері (87505, Донецька область, м. Маріуполь, пр. Перемоги, 1) в інтересах держави в особі:
1. Донецької обласної ради (83005, Донецька область, м. Донецьк, бул. Пушкіна, 35)
2. Маріупольської міської ради Донецької області (87500, Донецька область, м. Маріуполь, пр. Леніна, 70)
3. Державної Азовської морської екологічної інспекції (87517, Донецька область, м. Маріуполь, пр. Нахімова, 76)
До відповідача: Публічного акціонерного товариства «Маріупольський Металургійний комбінат імені Ілліча» (87504, Донецька область, м. Маріуполь, вул. Левченко, 1)
про стягнення 255 669, 48 грн. 
визнав надані матеріалів достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
Керуючись ст. ст. 61, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, ч. 3 ст. 1 Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції», суд, -
 
УХВАЛИВ:
1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі                               № 905/2119/14-908/5413/14.
2. Присвоїти справі номер провадження – 5/110/14.
3. Справу призначити до розгляду на 26.12.2014 року о/об 12 год. 00 хв. 
Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя,        вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, кабінет № 209 (корпус 2).
 
У порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов’язати:
Сторонам (з ініціативи позивача) - провести звірку розрахунків на предмет з’ясування суми заборгованості, з урахуванням можливого, на день розгляду справи, погашення боргу відповідачем. Детальний акт звірки надати в засідання суду.
 
Прокурору: доручення на представника (наказ, посвідчення та ін.); матеріали прокурорської перевірки; докази направлення копії клопотання № 43-598вих-14 від 25.11.2014 на адресу відповідача (оригінал фіскального чека та опису вкладення).
 
Позивачам надати: доручення на представника (наказ, посвідчення та ін.); документи, які засвідчують правовий статус підприємства (статут, положення, свідоцтво про державну реєстрацію, копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру та ін.); письмове нормативне та документальне обґрунтування позовних вимог; матеріали планової перевірки додержання вимог природоохоронного законодавства; достовірні відомості про фактичну адресу відповідача, у т. ч. на день розгляду справи (довідку з виконавчого комітету, єдиного державного реєстру підприємств і організацій, інші документи); детальний та обґрунтований розрахунок заборгованості; довідку про повні банківські реквізити; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів у справу, оригінали документів, доданих до позову – суду для огляду.
 
Відповідачу надати: доручення на представника (наказ, посвідчення та ін.); документи, які засвідчують правовий статус (свідоцтво про державну реєстрацію, копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру та ін.); письмовий відзив на позовну заяву із посиланням на конкретні норми чинного законодавства, надати суду всі документи на підтвердження ваших доводів; письмове нормативне та документальне обґрунтування заперечень на позовну заяву; детальний та обґрунтований розрахунок спірної суми із зазначенням у ньому всіх документів, що його підтверджують; довідку про повні банківські реквізити; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів у справу, оригінали документів – суду для огляду.
 
Явка у судове засідання представників сторін обов’язкова.
 
 
 
Суддя                                                                                  К.В. Проскуряков
 
 
 
Витяг зі ст. 83 ГПК України: Суд має право стягувати у доход Державного бюджету України із сторони, що ухиляється від вчинення дій, покладених судом на сторону штраф у розмірі до 1700грн.
Ухвала не підлягає оскарженню.