flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «Агротехніка» та «Украгрозакупівля»

05 грудня 2014, 12:02
номер провадження справи 22/26/14
 
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
УХВАЛА
ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ
 
05.11.2014 р.                                                                                                                                   Справа № 908/4587/14
 
Суддя господарського суду Запорізької області Ярешко О.В., розглянувши матеріали
за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю «Агротехніка» (юридична адреса: 43026, м. Луцьк, вул. Єршова, буд. 11; поштова адреса: 43026, м. Луцьк, а/с 64)
до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «Украгрозакупівля» (83086, м. Донецьк, вул. Кобозева, буд. 12)
про стягнення 31318,35 грн.
Керуючись ст. ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суд -
УХВАЛИВ:
1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі. Присвоїти справі номер провадження 22/26/14.
2. Справу призначити до розгляду в засіданні на 20.11.2014 р. о/об 10 год. 30 хв., яке відбудеться за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, буд. 21 / вул. Шаумяна, буд. 4, корпус 2, кабінет № 214.
3. Зобов’язати сторони:
Позивача надати документи та виконати дії:
документи, які посвідчують правовий статус (Статут зі змінами та доповненнями, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців) в оригіналі суду для огляду, копії – до справи; документи, на які є посилання в позовній заяві в оригіналі (суду для огляду); надати суду письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору; оригінал фіскального чеку на підтвердження направлення відповідачу копії позовної заяви з доданими до неї документами – до справи; договір № КВ-ВЗ-2-2-623 від 26.12.2012 р. з усіма додатковими угодами, додатками та доповненнями до нього в оригіналі (суду для огляду); докази на підтвердження повноважень на укладення договору; докази його належного виконання з боку позивача (специфікації, замовлення, видаткові накладні, довіреності, рахунки та ін.) та докази направлення/вручення рахунків відповідачу;Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців щодо місцезнаходження відповідача на момент судового розгляду; довідку про повні банківські реквізити; докази здійснення відповідачем часткової оплати в сумі 2010740,00 грн. за спірний період (банківські виписки та ін.); докази часткової або повної сплати відповідачем суми боргу на день судового засідання (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу); листування з відповідачем по суті спору (з доказами направлення або вручення вихідної кореспонденції).
До судового засідання провести звірку заборгованості з відповідачем.
Відповідача надати документи та виконати дії:
документи, які посвідчують правовий статус (Статут зі змінами та доповненнями, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців) в оригіналі суду для огляду, копії – до справи; відзив на позовну заяву з нормативним та документальним обґрунтуванням заперечень на позов (копію відзиву завчасно направити позивачу); надати суду всі документи на підтвердження своїх доводів; договір № КВ-ВЗ-2-2-623 від 26.12.2012 р. з усіма додатковими угодами, додатками та доповненнями до нього в оригіналі (суду для огляду); докази виконання вказаного договору (специфікації, замовлення, видаткові накладні, довіреності, рахунки, платіжні доручення та ін.); докази здійснення часткової оплати в сумі 2010740,00 грн. грн. за спірний період (платіжні доручення та ін.); докази повного або часткового виконання грошових зобов’язань перед позивачем (з посиланням на всі підтверджуючі ці суми документи та поданням їх до суду); листування з позивачем по суті спору з доказами направлення та вручення вихідної кореспонденції.
До судового засіданняпровести звірку заборгованості з позивачем, при наявності заперечень на розрахунок стягуваної суми, надати детальний контр розрахунок.
 
4. Явку в судове засідання уповноважених представників сторін визнати обов’язковою.
 
Усі документи у справі (заяви, клопотання, відзиви, пояснення) та інші витребувані документи (із супровідним листом) необхідно подавати завчасно до судового засідання через канцелярію суду. Копії документів завіряються відповідно до вимог п.5.27 Державної Уніфікованої системи документації ДСТУ 4163-2003, згідно з яким відмітка про засвідчення копії документа складається зі слів: «Згідно з оригіналом», назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії; засвідчуватись повинна кожна сторінка документу з відтиском печатки юридичної особи.
 
Суддя                                                                                                  О.В. Ярешко
 
 
Витяг із ст. 83 ГПК України: Суд має право стягувати в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.