flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “Рубікон Групп” , м. Донецьк, та ТОВ “РОС БІЗНЕС ПРОЕКТ”, м. Донецьк, справа № 908/4312/14.

08 грудня 2014, 13:53
 номер провадження справи 9/117/14
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
 ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
УХВАЛА
  
 02.12.2014                                                                                                             Справа № 908/4312/14
 
За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Компанія “Фіретті” (FIRETTY LLP) (пошт.адр.: 01054, м. Київ, вул. О.Гончара, 74-А, оф. 1)
до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю “Рубікон Групп” (83001, м. Донецьк, вул. Постишева, 99)
Треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: 1. Товариство з обмеженою відповідальністю “РОС БІЗНЕС ПРОЕКТ” (83001, м. Донецьк, вул. Постишева, 99)            
                        2. гр. Лавров Станіслав Валентинович (49044, м. Дніпропетровськ, вул. Паторжинського, буд.11, кв. 33)
про визнання недійсним рішення загальних зборів
 
                                          Суддя   Боєва О.С.
 
За участю представників сторін:
Від позивача: не з’явився
Від відповідача: не з’явився
Від третьої особи-1: не з’явився
Від третьої особи-2: не з’явився
 
ВСТАНОВЛЕНО:
 
Заявлено позов про визнання недійсним рішення загальних зборів учасників ТОВ “Рубікон Групп”, на підставі яких 19 вересня 2014р. державним реєстратором відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку здійснено реєстрацію змін до статутних документів до відомостей, які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців по ТОВ “Рубікон Групп”.
            Ухвалою господарського суду Запорізької області від 27.10.2014р. позовна заява прийнята до розгляду, порушено провадження у справі № 908/4312/14, судове засідання призначено на 18.11.2014р. Ухвалою суду від 18.11.2014р. в порядку ст. 27 ГПК України залучено до участі у справі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, а саме: ТОВ “РОС БІЗНЕС ПРОЕКТ”, м. Донецьк, та гр. Лаврова Станіслава Валентиновича, м. Дніпропетровськ. Цією ж ухвалою, в порядку підготовки справи до розгляду, витребувано у Державного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку (Реєстраційна служби Полтавського міського управління юстиції у Полтавській області) матеріали реєстраційної справи ТОВ “Рубікон Групп”, на підставі ст. 77 ГПК України розгляд справи відкладено на 02.12.2014р.
             02.12.2014р. до суду від позивача надійшло письмове клопотання про відкладення розгляду справи на іншу дату.
            У судове засідання 02.12.2014р. представники сторін та третіх осіб не з’явились, витребувані судом документи не представили. Матеріали реєстраційної справи Товариства з обмеженою відповідальністю “Рубікон Групп” державним реєстратором суду представлені не були.
            Із змісту статті 77 ГПК України слідує, що господарський суд відкладає розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні. Такими обставинами, зокрема, є: нез’явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу, неподання витребуваних доказів, необхідність витребування нових доказів.
            У зв’язку з неявкою представників сторін та третіх осіб, неподанням витребуваних документів, а також враховуючи клопотання позивача про відкладення розгляду справи, суд вважає за необхідне порядку ст. 77 ГПК України розгляд справи № 908/4312/14 відкласти. Зобов`язати сторони, третіх осіб та державного реєстратора виконати вимоги суду, викладені у даній ухвалі.
Керуючись ст.ст. 65, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
 
 УХВАЛИВ:
 
Розгляд справи № 908/4312/14 відкласти на 12.12.2014р. о /об/ 11 год. 00 хв.
Розгляд справи відбудеться за адресою: 69000, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/ Шаумяна, 4 (корпус № 1), каб. № 321.
Зобов`язати сторони виконати наступні дії:
            Позивача – виконати вимоги господарського суду, викладені в ухвалі суду від 18.11.2014р.; направити копії позовної заяви і доданих до неї документів третім особам, докази направлення або вручення представити суду; надати належні докази направлення саме позовної заяви від 17.10.2014р. (поданої до суду) з додатками відповідачу; довідку Державної казначейської служби України про зарахування судового збору до Державного бюджету України; документи, які посвідчують правовий статус позивача (Статут, Свідоцтво про державну реєстрацію); оригінали всіх документів доданих до позовної заяви - суду для огляду; копію оскаржуваного рішення загальних зборів учасників товариства;   листування з відповідачем по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); копії витребуваних документів (завірені належним чином) – у справу; явка.
            Відповідача виконати вимоги господарського суду, викладені в ухвалі суду від 18.11.2014р.; надати документи, які посвідчують правовий статус відповідача (Статут, Свідоцтво про державну реєстрацію); рішення загальних зборів учасників товариства, яке оскаржується; відзив на позов з нормативним та документальним обґрунтуванням заперечень (копію відзиву суд пропонує направити позивачу і докази направлення надати у судове засідання); листування з позивачем по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); копії витребуваних документів (завірені належним чином) – у справу; довіреність на представника; явка. 
Третіх осіб - виконати вимоги господарського суду, викладені в ухвалі суду від 18.11.2014р.; надати документи, які посвідчують правовий статус третіх осіб; письмові пояснення по суті спору; копії витребуваних документів (завірені належним чином) – у справу; довіреності на представників; явка. 
         Державного реєстратора - виконати вимоги господарського суду, викладені в ухвалі суду від 18.11.2014р., а саме:надати для огляду та дослідження матеріали реєстраційної справи Товариства з обмеженою відповідальністю “Рубікон Групп” (83001, м. Донецьк, вул. Постишева, 99; код ЄДРПОУ 35442701), в т.ч., рішення загальних зборів учасників ТОВ “Рубікон Групп”, на підставі яких 19 вересня 2014р. державним реєстратором відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку здійснено реєстрацію змін до статутних документів до відомостей, які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців по ТОВ “Рубікон Групп” (завірену копію рішення – в матеріали справи).
Явку в судове засідання уповноважених представників сторін та інших учасників судового процесу визнати обов'язковою.
 
Примірники даної ухвали направити позивачу, відповідачу, третім особам, а також Державному реєстратору відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку (Реєстраційній службі Полтавського міського управління юстиції у Полтавській області, що знаходиться за адресою: 36000, м. Полтава, вул. Жовтнева, 36).
 
 
               Суддя                                                                                О.С. Боєва