flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги: ТОВ “МІКО – ФУД”, м. Донецьк

08 грудня 2014, 14:16
 номер провадження справи 35/135/14
 
 
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
УХВАЛА 
про порушення провадження у справі               
 
 19.11.2014                                                                                                                Справа №    908/5021/14 
 
Суддя Топчій О.А., розглянувши матеріали
 
За позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “ОТП Лізинг”, м. Київ
до Товариства з обмеженою відповідальністю “МІКО – ФУД”, м. Донецьк
про стягнення заборгованості, розірвання договору та повернення майна
 
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
 
Керуючись статтями 61, 64, 65 ГПК України, суд
 
УХВАЛИВ:
 
1.     Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі. Присвоїти справі номер провадження 35/135/14.
2.     Справу призначити до розгляду на 09.12.2014 р. о 12 год. 00 хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м.     Запоріжжя, вул.     Тюленіна, 21 / вул.     Шаумяна, 4, корпус 2, каб.113.
4.     В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати сторони надати:
            Позивачу: оригінали документів, доданих до позовної заяви на огляд суду; нормативне та документальне обґрунтування заявлених вимог з посиланням на конкретні норми матеріального права (витяги з закону) та документальні докази; докази виконання (невиконання) сторонами зобов’язань за договором; листування з відповідачем по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); докази сплати спірної суми повністю або частково станом на день розгляду справи (за наявності): надати довідку щодо суми заборгованості станом на момент розгляду справи; надати правовстановлюючі документи відповідача (за наявності); звірити розрахунки з відповідачем, акт звірки надати до суду.
            Відповідачу: документи, які підтверджують правовий статус підприємства (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку облстатуправління про включення до Єдиного реєстру підприємств України ‑    оригінали суду для огляду, копії в справу); запропонувати надати обґрунтований відзив на позовну заяву, докази на підтвердження своєї позиції по справі; листування з позивачем по суті спору (з доказами направлення або вручення вихідної кореспонденції); при наявності заперечень щодо розрахунку позивача – контррозрахунок із документальним обґрунтуванням, при наявності сплати боргу надати суду документальні докази повного або часткового виконання грошового зобов’язання перед позивачем (платіжні документи, доручення, прибуткові касові ордери, банківські виписки, виписки з рахунків, довідки руху коштів по рахунках тощо), у випадку несплати – письмово обґрунтувати причини та надати суду всі документи на підтвердження доводів, звірити розрахунки з позивачем, акт звірки надати до суду.
Витребувані документи необхідно подати до 08.12.2014р. через канцелярію суду, копії документів слід засвідчувати відповідно до вимог п. 5.27 ДСТУ 4163-2003, згідно якого відмітку про засвідчення копії документа складаються за слів: “Згідно з оригіналом”, назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.
Визнати обов’язковою явку та викликати в судове засідання представників сторін з належним чином оформленими повноваженнями. В разі неможливості прибуття в засідання суду представників сторін, обов’язково повідомити письмово суд.
 
            Суддя                                                                                                           О.А. Топчій