flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги: ТОВ“Донбас-Селект”, м. Яснувата, Донецька область

08 грудня 2014, 14:17
 номер провадження справи 35/136/14         
 
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ 
УХВАЛА 
про порушення провадження у справі               
 
 19.11.2014                                                                                                      Справа №    908/5024/14 
Суддя Топчій О.А., розглянувши матеріали
За позовом Державного підприємства “Вугілля України”, м. Київ
до Товариства з обмеженою відповідальністю “Донбас-Селект”, м. Яснувата, Донецька область
про стягнення 2 128 010, 38 грн.
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
Керуючись статтями 61, 64, 65 ГПК України, суд
УХВАЛИВ:
1.    Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі. Присвоїти справі номер провадження 35/136/14.
2.    Справу призначити до розгляду на 09.12.2014 р. о 11 год. 30 хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м.    Запоріжжя, вул.    Тюленіна, 21 / вул.    Шаумяна, 4, корпус 2, каб.    113.
3.    В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати сторони надати:
Позивачу: оригінали документів, доданих до позовної заяви на огляд суду; документи, які підтверджують правовий статус підприємства (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку облстатуправління про включення до Єдиного реєстру підприємств України ‑    оригінали суду для огляду, копії в справу); нормативне та документальне обґрунтування заявлених вимог з посиланням на конкретні норми матеріального права (витяги з закону) та документальні докази; листування з відповідачем по суті спору (з доказами направлення або вручення вихідної кореспонденції); звірити розрахунки з відповідачем, акт звірки надати до суду; надати детальний розрахунок пені, інфляційних нарахувань та 3 % річних.
Відповідачу: документи, які підтверджують правовий статус підприємства (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку облстатуправління про включення до Єдиного реєстру підприємств України ‑    оригінали суду для огляду, копії в справу); запропонувати надати обґрунтований відзив на позовну заяву, докази на підтвердження своєї позиції по справі; листування з позивачем по суті спору (з доказами направлення або вручення вихідної кореспонденції); при наявності заперечень щодо розрахунку позивача – надати контррозрахунок.
Витребувані документи необхідно подати до 04.12.2014р. через канцелярію суду, копії документів слід засвідчувати відповідно до вимог п. 5.27 ДСТУ 4163-2003, згідно якого відмітку про засвідчення копії документа складаються за слів: “Згідно з оригіналом”, назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.
Визнати обов’язковою явку та викликати в судове засідання представників сторін з належним чином оформленими повноваженнями.
Суддя                                                                                                                               О.А. Топчій