flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача у справі № 908/5169/14 - Публічного акціонерного товариства “Слов’янський завод “Тореласт”, Донецька область, м. Слов’янськ

08 грудня 2014, 14:24

  

 номер провадження справи 17/124/14
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
УХВАЛА 
про порушення провадження у справі                
            24.11.2014                                                                                                                                            Справа № 908/5169/14 
 
Суддя Корсун В.Л., розглянувши матеріали   
за позовною заявою: товариства з обмеженою відповідальністю “ІТЛ-ГРУПП” в особі Запорізької філії товариства з обмеженою відповідальністю “ІТЛ-ГРУПП”, 69057, м. Запоріжжя,                    вул. Перемоги, 131-В
до відповідача: публічного акціонерного товариства“Слов’янський завод “Тореласт”, 84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Під’їздна, 3, телефон/факс +38(06262) 2-41-75
про стягнення 26 559,10 грн.
 
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду    
 
Керуючись статтями 21, 43, 45, 61, 64, 65, 86 ГПК України, суд
 
УХВАЛИВ:
 
1. Прийняти позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю “ІТЛ-ГРУПП” в особі Запорізької філії товариства з обмеженою відповідальністю “ІТЛ-ГРУПП” до розгляду та порушити провадження у справі № 908/5169/14, якій присвоїти № провадження 17/124/14.
2. Судове засідання призначити на 17.12.14  о/об 10  год.   00  хв.  
  3. Розгляд справи відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: м. Запоріжжя, вул. Шаумяна, буд. 4/Тюленіна, буд. 21, (корпус № 1), кабінет № 219.
В судове засідання надати:         
            позивачу оригінали: документів, які посвідчують правовий статус (статут, положення про філію, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до ЄДРПОУ); належним чином оформлене доручення на представника; письмові нормативні, у т.ч. витяги із законодавства і документальні обґрунтування заявлених вимог; письмово обґрунтувати позовні вимоги, зазначивши період (точні дати), за який нараховано суму основної заборгованості (окремо), пені (окремо), індексу інфляції (окремо), 3 % річних (окремо); докладний розрахунок суми позову та всі документи на його підтвердження і обґрунтування - надати суду; договір від 22.11.12 № 2211/32-1 - читаєму копію (до справи) у повному обсязі з усіма додатками, доповненнями, додатковими угодами, докази виконання вказаного договору сторонами (за спірний період), у т.ч. заявки на виконання ТЄУ, акти виконаних робіт, рахунки-фактури Експедитора, на які є посилання в спірних актах про надані послуги, з доказами їх направлення та отримання відповідачем, товаросупровідні документи, про які вказано в п. 5.4. договору від 22.11.12 № 2211/32-1; докази часткової оплати суми заборгованості та всі первинні документи на підтвердження проведення оплати спірної суми повністю (за наявності) або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу); довідку про повні банківські реквізити; все листування між сторонами у справі по суті спору з доказами його направлення та отримання відповідачем; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.
             відповідачу - оригінали: документів, які посвідчують правовий (статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до ЄДРПОУ); належним чином оформлене доручення на представника; письмовий відзив на позовну заяву з письмовими нормативними обґрунтуваннями своїх заперечень (за наявності) на позов та наданням витягів із законодавства; надати детальний та обґрунтований контррозрахунок суми позову; договір від 22.11.12 № 2211/32-1 - читаєму копію (до справи) у повному обсязі з усіма додатками, доповненнями, додатковими угодами, докази виконання вказаного договору сторонами (за спірний період), у т.ч. заявки на виконання ТЄУ, акти виконаних робіт, рахунки-фактури Експедитора, на які є посилання в спірних актах про надані послуги, товаросупровідні документи, про які вказано в п. 5.4. договору від 22.11.12 № 2211/32-1; докази часткової оплати суми заборгованості (за наявності) та всі первинні документи на підтвердження проведення оплати спірної суми повністю (за наявності) або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу) або частково; довідку про повні банківські реквізити; все листування між сторонами у справі по суті спору, з доказами його направлення та отримання позивачем; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.
4. Зобов’язати сторони (позивача та відповідача), з ініціативи позивача, провести звірку взаємних розрахунків на предмет з’ясування суми заборгованості за спірним договором у цій справі. Оригінал акту звірки взаємних розрахунків скріплений підписами уповноважених осіб - керівником та головним бухгалтером як позивача так і відповідача, а також та скріплений відбитком печатки кожної із сторін надати до господарського суду. У разі ухилення однієї з сторін від звірки розрахунків чи перешкоджання її здійсненню, ін. стороні надати відповідні докази.
5. Звернути увагу позивача та відповідача на те, що відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів “Згідно з оригіналом”, назва посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії і проставляють нижче реквізиту 23 (п. 5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003).
6. Явку в судове засідання уповноважених представників сторін визнати обов'язковою. 
7. Екземпляр даної ухвали надіслати сторонам у справі до відому та виконання.
 
Попередити сторони про відповідальність за невиконання вимог ухвали суду відповідно до ст. 83 ГПК України (штраф до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).                                                     
 
            Суддя                                                                                               В.Л. Корсун