flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ДП “Донецька залізниця”, м. Донецьк по справі № 908/4392/14

11 грудня 2014, 16:51
  
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
Запорізької області
УХВАЛА
про відкладення розгляду справи
 
від 10.12.2014р.
у справі № 908/4392/14
 
За позовом: Публічного акціонерного товариства “Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча”, м. Маріуполь Донецької області
до відповідача: Державного підприємства “Донецька залізниця”, м. Донецьк
про стягнення збитків в розмірі 6 554,93 грн.
 
 
Суддя Серкіз В.Г.
 
Представники:
від позивача: не з’явився
від відповідача: не з’явився
 
 
Розглядається позовна заява Публічного акціонерного товариства “Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча” до Державного підприємства “Донецька залізниця” про стягнення збитків в розмірі 6 554,93 грн.
28.10.2014р. ухвалою суду прийнято позовну заяву до розгляду, порушено провадження у справі № 908/4392/14 та призначено до розгляду на 20.11.2014р.
Ухвалою суду від 20.11.2014р. розгляд справи відкладено на 10.12.2014р., у зв’язку з неявкою представника відповідача в судове засідання.
Представники сторін в судове засідання не прибули, про дату, час та місце проведення судового засідання були повідомлені належним чином ухвалою суду. Підстави неявки суду не відомі.
25.11.2014р. до суду надійшов відзив на позовну заяву № 2022/223 від 24.11.2014р., в якому представник відповідача просить суд відмовити позивачу в задоволені позовних вимог та розглянути справу без участі представника відповідача.
За змістом ст. 77 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному судовому засіданні. Такими обставинами, зокрема, є нез’явлення в судове засідання представників сторін.
Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне розгляд справи відкласти та призначити судове засідання на 18.12.2014р.
Керуючись ст.ст.  77, 86 ГПК України, суд
 
УХВАЛИВ:
 
1.                 Розгляд справи відкласти.
2.                 Призначити судове засідання на 18.12.2014р. об 11 год. 30 хв.
3.                  Зобов'язати надати:
Позивача нормативне та документальне обґрунтування заявлених вимог з посиланням на конкретні норми матеріального права (витяги з закону) та документальні докази; оригінали усіх документів, доданих до позовної заяви (суду для огляду);витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців,щодо адреси відповідача та знаходження його на теперішній час в державному реєстрі; листування з відповідачем по суті спору; забезпечити явку компетентних представників у судове засідання /довіреність на представників/.
Відповідача завірені належним чином копіїдокументів, що посвідчують правовий статус (оригінали суду для огляду); нормативне та документальне обґрунтування заперечень проти позовних вимог згідно діючого законодавства – письмовий відзив на позовну заяву, відзивна позовну заяву представити суду і до судового засідання направити на адресу позивача (докази відправлення надати в судове засідання); при наявності заперечень щодо розрахунку позивача – контррозрахунок і його документальне підтвердження; листування з позивачем по суті спору; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу, оригінали – суду для огляду. Забезпечити явку компетентного представника у судове засідання /довіреність на представника/.
 
Явку представників сторін в судове засідання визнати обов’язковою.
 
 
Виписка із ст. 83 ГПК України: Суд має право стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону
 
 
Суддя                                                                                            В.Г.Серкіз