flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ПуАТ “ Донбаспромелектромонтаж” в особі арбітражного керуючого Загороднього О.М. м. Донецьк справа № 908/4223/14

18 грудня 2014, 10:50
           
             
 
 
       Ухвалою господарського суду Запорізької області від 10.12.2014р. у справі                  № 908/4223/14 за позовом Прокурора м. Маріуполя Донецької області в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції в спірних правовідносинах  позивачаМаріупольської міської ради до відповідачів:
      1. Публічного акціонерного товариства “Донбаспромелектромонтаж” в особі арбітражного керуючого Загороднього О.М.
      2.Товариства з обмеженою відповідальністю “Комерційна спілка “Новація” м. Київ Спільного українсько-бельгійського підприємства у формі Товариства з обмеженою відповідальністю “Рейкарц і Партнери. Україна” м. Львівпровизнання договору купівлі-продажу недійсним, зобов’язання повернути у натурі все отримане на виконання договору та зобов’язання вжити заходів щодо передачі будівлі-гуртожитку.               
            Керуючись п. 6 ч. 1 ст. 80, п. 5 ч. 1 ст. 81, ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, суд ухвалив:
Припинити провадження у справі № 908/4223/14 в частині позовних вимог до відповідача-2 - Товариства з обмеженою відповідальністю “Комерційна спілка “Новація”, у зв’язку із припиненням діяльності суб’єкта господарювання.
Залиши без розгляду позов Прокурора м. Маріуполя в частині позовних вимог до відповідача-1 - Публічного акціонерного товариства “Донбаспромелектромонтаж” в особі арбітражного керуючого Загороднього О.М., та відповідача-3 - Спільного українсько-бельгійського підприємства у формі Товариства з обмеженою відповідальністю “Рейкарц і Партнери. Україна”.