flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Спільного українсько-шведського підприємства в формі повного товариства «СКАНДИК ЮГ», м. Донецьк, судове засідання по справі № 908/5780/14 призначено на 15.01.15 о 11:50 год. З ухвалою суду від 15.12.14

18 грудня 2014, 12:10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
У Х В А Л А
про порушення провадження у справі
15.12.2014                                                                                                                                                справа № 908/5780/14
 
Суддя Корсун В.Л., розглянувши матеріали   
за позовною заявою: товариства з обмеженою відповідальністю “Золотий Екватор”, 43010, Волинська область, м. Луцьк
до відповідача: спільного українсько-шведського підприємства в формі повного товариства «СКАНДИК ЮГ», 83100, Донецька область, м. Донецьк
про стягнення 1 726 452,97 грн.
 
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду    
Керуючись ст.ст. 21, 43, 45, 61, 64, 65, 86 ГПК України, Законом України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції», розпорядженням Вищого господарського суду України від 02.09.14 № 28-р, суд
 
УХВАЛИВ:
 
1. Прийняти позовну заяву ТОВ “Золотий Екватор” до розгляду та порушити провадження у справі № 908/5780/14, якій присвоїти справі № провадження 17/147/14.
2. Судове засідання призначити на 15.01.15  о/об  11  год. 50  хв.  
   3. Розгляд справи відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: м. Запоріжжя, вул. Шаумяна, буд. 4/Тюленіна, буд. 21/, (корпус № 1), кабінет № 219.
В судове засідання надати:         
            позивачу - оригінали: документів, які посвідчують правовий статус (статут, свідоцтво про держреєстрацію, довідку про включення до ЄДРПОУ); доручення на представника; письмові нормативні, у т.ч. витяги із законодавства і документальні обґрунтування заявлених вимог; письмово обґрунтувати позовні вимоги, зазначивши період (точні дати) за який нараховано суму основної заборгованості (окремо), пені (окремо), штрафу (окремо), 35% річних (окремо), інфляційні втрати (окремо); докладний розрахунок суми позову та всі документи на його підтвердження і обґрунтування - надати суду; договір від 01.04.11 №С04022 - читаєму копію у повному обсязі з усіма додатками, доповненнями, додатковими угодами, у т.ч. додаткові угоди № 1 від 29.03.13 та № 1 від 23.12.13; довіреність від 02.02.11 № 13 на підтвердження повноважень Даниленко О.В. на укладення від імені ТОВ “Золотий Екватор” вказаного договору; докази виконання договору сторонами, у т.ч. докази передачі позивачем відповідачу паливно-мастильних матеріалів на загальну суму 1 386 933,61 грн., а саме всі: чеки з РОS-терміналу або спеціальні відомості, акти приймання-передачі паливно-мастильних матеріалів, видаткові накладні, податкові накладні; докази виконання сторонами п.2.3 договору; зобов’язати позивача надати суду письмові пояснення в яких вказати прізвище, ім’я та по-батькові особи, яка підписала кожну видаткову накладну та акт приймання-передачі з боку відповідача, які надані позивачем до матеріалів цієї позовної заяви; надати суду всі довіреності покупця (за наявності) на отримання товарно-матеріальних цінностей за кожною видатковою накладною;надати докази часткової оплати відповідачем позивачу грошових коштів у розмірі 174 892,15 грн. (відповідні первісні бухгалтерські документи із зазначенням дати та суми платежу, банківські виписки тощо), як вказано позивачем на 1 арк. позову;всі первинні документи на підтвердження (за наявності) проведення оплати відповідачем позивачу спірної суми повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу, банківські виписки тощо);довідку про повні банківські реквізити; все листування з відповідачем у справі по суті спору з доказами його направлення та отримання останнім, у т.ч. акти звірки за період 2013 р. та за період з 01.01.14 по 06.11.14 (зазначити прізвище, ім’я та по-батькові особи, яка підписала такий акт від імені відповідача та надати довіреність на підтвердження повноважень такого представника підписувати від імені відповідача такі акти); належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.
            відповідачу - оригінали: документів, які посвідчують правовий статус (статут, свідоцтво про держреєстрацію, довідку про включення до ЄДРПОУ); належним чином оформлене доручення на представника; письмовий відзив на позовну заяву з письмовими нормативними обґрунтуваннями своїх заперечень (за наявності) на позов та наданням витягів із законодавства; надати детальний та обґрунтований контррозрахунок суми позову; договір від 01.04.11 №С04022- читаєму копію у повному обсязі з усіма додатками, доповненнями, додатковими угодами, у т.ч. додаткові угоди № 1 від 29.03.13 та № 1 від 23.12.13; докази виконання договору сторонами, у т.ч. докази передачі позивачем відповідачу паливно-мастильних матеріалів на загальну суму 1 386 933,61 грн., а саме всі: чеки з РОS-терміналу або спеціальні відомості, акти приймання-передачі паливно-мастильних матеріалів, видаткові накладні; докази виконання сторонами п.2.3 договору; всі довіреності покупця (за наявності) на отримання товарно-матеріальних цінностей за кожною видатковою накладною; докази часткової оплати відповідачем позивачу грошових коштів у розмірі 174 892,15 грн. (відповідні первісні бухгалтерські документи із зазначенням дати та суми платежу, банківські виписки тощо), як вказано позивачем на 1 арк. позову; всі первинні документи на підтвердження (за наявності) проведення оплати відповідачем позивачу спірної суми повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу, банківські виписки тощо);довідку про повні банківські реквізити; все листування з позивачем у справі по суті спору з доказами його направлення та отримання останнім у т.ч. акти звірки за період 2013 р. та за період з 01.01.14 по 06.11.14 (зазначити прізвище, ім’я та по-батькові особи, яка підписала такий акт від імені відповідача та надати довіреність на підтвердження повноважень такого представника підписувати від імені відповідача такі акти); належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.
4. Звернути увагу позивача та відповідача на те, що відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів “Згідно з оригіналом”, назва посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії і проставляють нижче реквізиту 23 (п. 5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003).
5. Явку в судове засідання представників сторін визнати обов'язковою. 
6. Здійснити повідомлення відповідача про дату, час та місце судового засідання у справі шляхом передачі телефонограми.
7. Інформацію про час і місце судового засідання розмістити на сторінці офіційного веб-порталу “Судова влада в Україні” в мережі Інтернет www.court.gov.ua/sudy у розділі “Новини та події суду”.
8. Екземпляр даної ухвали надіслати сторонам у справі до відому та виконання.
           
Попередити сторони про відповідальність за невиконання вимог ухвали суду відповідно до ст. 83 ГПК України (штраф до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).                                  
 
Суддя                                                                                               В.Л. Корсун