flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Артемівської районної державної адміністрації , фізичній особи Радченко С.Г. та Державної фінансової інспекції в Донецькій області (бул. Шевченко, 26, м. Донецьк, 83017) по справі № 908/5959/14

22 грудня 2014, 11:27
                                                                                            номер провадження справі № 24/196/14
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
Запорізької області 
У Х В А Л А
про порушення провадження у справі
 
18.12.2014р.                                                                                                                                  справа № 908/5959/14
 
Суддя Азізбекян Т.А., розглянувши матеріали   
позивач: Артемівська районна державна адміністрація (вул. Сибірцева, 33, м. Артемівськ, Донецька область, 84500)
до відповідача: суб’єкт підприємницької діяльності – фізична особа Радченко Сергій Григорович (пров. Черняхівського, 22, м. Артемівськ, Донецька область, 84500)
третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Державна фінансова інспекція в Донецькій області (бул. Шевченко, 26, м. Донецьк, 83017)
про стягнення 9 198,96 грн.       
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду    
Керуючись статтями 27, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України , суд
УХВАЛИВ:
      
1. Прийняти позовну заяву до розгляду, порушити провадження у справі. Присвоїти провадженою номер 24/196/14.
2. Залучити до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Державна фінансова інспекція в Донецькій області (бул. Шевченко, 26, м. Донецьк, 83017)
3. Справу призначити до розгляду на 04.02.2015р. о 14 год. 15 хв.                                                         
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою:                                69000, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна 21/Шаумяна, 4, корпус2, каб. № 217.
4. У порядку попередньої підготовки справи до розгляду надати:
Позивача: документи, які посвідчують правовий статус (статут, довідку про включення до ЄДРПОУ, свідоцтво про державну реєстрацію); належним чином оформлене доручення на представника; довідку державного реєстратора, щодо місцезнаходження відповідача на теперішній час; письмові нормативні і документальні обґрунтування заявлених вимог; довідку про повні банківські реквізити; все листування з відповідачем у справі по суті спору; належним чином засвідчені копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.
Крім того, господарський суд Запорізької області, зобов’язує позивача направити відповідачу, третій особі ухвалу про порушення провадження від 18.12.2014р. у справі № 908/5959/14, докази направлення (будь-якими наявними способами сповіщення: факс, електронна пошта, поштова квитанція з описом вкладення) надати суду.
У судове засідання, в обов’язковому порядку, забезпечити явку компетентного представника (довіреність, яка підтверджує повноваження представника).
Відповідача: документи, які посвідчують правовий статус (статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до ЄДРПОУ); належним чином оформлене доручення на представника; письмовий відзив на позовну заяву, у т.ч. письмові нормативні обґрунтування своїх заперечень (у випадку наявності) на позов; довідку про повні банківські реквізити; все листування між сторонами у справі по суті спору; належним чином засвідчені копії витребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду.
У судове засідання, в обов’язковому порядку, забезпечити явку компетентного представника /довіреність, яка підтверджує повноваження представника/.
Запропонувати 3 особі надати суду: документи, які посвідчують правовий статус довідку про включення до ЄДРПОУ, свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи); доручення на представника; письмові нормативно та документально обґрунтовані пояснення стосовно предмету спору; все листування зі сторонами у справі по суті спору; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів – надати суду для справи, оригінали – для огляду.
У судове засідання, в обов’язковому порядку, забезпечити явку компетентного представника /довіреність, яка підтверджує повноваження представника/.
   
 
                          Суддя                                                             Т.А. Азізбекян