flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “Еколіс” по справі № 908/802 /14

23 грудня 2014, 11:13
                                                                                      
                                                                                            номер провадження справи 24/28/14       
 ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
Запорізької області 
УХВАЛА
19.12.2014р.                                                                                                                                   справа № 908/802/14
 
Суддя Азізбекян Т.А., розглянувши заяву № 1/05-а-0463 від 15.12.2014р. публічного акціонерного товариства “Запоріжтрансформатор” про відновлення втраченої справи 
за позовом: товариство з обмеженою відповідальністю “Еколіс” (вул. Овнатаняна, буд. 22А, кім. 304, м. Донецьк, 83017)
до відповідача: публічне акціонерне товариство “Запоріжтрансформатор” (Дніпропетровське шосе, б. 3, м. Запоріжжя, 69600)
про стягнення 531 707,53 грн.
 
ВСТАНОВИВ:
 
19.12.2014 р. до господарського суду Запорізької області звернулося публічне акціонерне товариство “Запоріжтрансформатор” із заявою № 1/05-а-0463 від 15.12.2014р. про відновлення втраченої справи.
Відповідно до п. 7.2. Постанови Пленуму Вищого господарського суду України                   від 24.11.2014 р. № 2 втрачена (у тому числі частково, - наприклад, окремі томи) справа може бути відновлена за заявою особи (осіб), що була учасником відповідного судового процесу і звернулась до того місцевого господарського суду, який розглянув справу по суті або припинив провадження в ній чи залишив позов без розгляду, а також зазначеним господарським судом з своєї ініціативи.
При розгляді заяви про відновлення справи господарський суд може на підставі ст. 30 ГПК України викликати для дачі пояснень посадових осіб та інших працівників підприємств, установ, організацій державних та інших органів і зобов’язати зазначених осіб подати відповідні пояснення в письмовій формі. За необхідності господарський суд вчиняє також дії, зазначені в пунктах 3-7 ст. 65 ГРК України, або витребовує необхідні документи і матеріали в порядку, передбаченому статтею 38 ГПК України.
За таких обставин, розглянувши заяву ПАТ “Запоріжтрансформатор” про відновлення втраченої справи для подальшого її направлення до Харківського апеляційного господарського суду, суд вважає за необхідне прийняти заяву до розгляду та призначити судове засідання.
Керуючись ст.ст. 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
 
УХВАЛИВ:
 
Прийняти заяву № 1/05-а-0463 від 15.12.2014р. ПАТ “Запоріжтрансформатор”  про відновлення втраченої справи для подальшого її направлення до Харківського апеляційного господарського суду до розгляду.
Розгляд заяви призначити на 19.01.2015 р. об 11 год. 00 хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою:                                69000, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна 21/Шаумяна, 4, корпус2, каб. № 217.
Зобов’язати:
Заявника (відповідача): оригінали документів, які посвідчують правовий статус підприємства для огляду (завірені належним чином копії у справу), нормативне та документальне обґрунтування заперечень проти позовних вимог згідно діючого законодавства – письмовий відзив на позовну заяву, відзивна позовну заяву представити суду і до судового засідання направити на адресу позивача (докази відправлення надати в судове засідання), витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців,щодо адреси позивача та знаходження його на теперішній час в державному реєстрі, оригінал договору від 07.12.2009р. № МS000315 з додатками, змінами та доповненнями, надати докази виконання вказаного договору сторонами; докази сплати (у випадку наявності) спірної суми повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу) листування між сторонами по суті спору з доказами направлення або вручення кореспонденції, довідку про повні банківські реквізити, довіреність на представника.
Крім того, господарський суд Запорізької області, зобов’язує відповідача направити позивачу ухвалу від 19.12.2014р. у справі № 908/802/14, докази направлення (будь-якими наявними способами сповіщення: факс, електронна пошта, поштова квитанція з описом вкладення) надати суду.
Позивача: документи, які посвідчують правовий статус (статут, довідку про включення до ЄДРПОУ, свідоцтво про державну реєстрацію); належним чином оформлене доручення на представника; довідку державного реєстратора, щодо місцезнаходження відповідача на теперішній час; письмові нормативні і документальні обґрунтування заявлених вимог; докладний розрахунок суми позову та всі документи на його підтвердження і обґрунтування; договір від 07.12.2009р. № МS000315 у повному обсягу з усіма додатками, доповненнями та додатковими угодами, надати докази виконання вказаного договору сторонами; докази сплати (у випадку наявності) відповідачем спірної суми повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу); довідку про повні банківські реквізити; все листування з відповідачем у справі по суті спору; належним чином засвідчені копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.
 
Явка у судове засідання уповноважених представників сторін обов’язкова.
 
 
                                    Суддя                                                  Т.А. Азізбекян